SON DAKİKA

Takla attı, otomobilde ki iki kişi yaralandı

Ereğli'de takla atarak karşı şeride geçen otomobilde ki iki kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesine kaldırıldı. 29 Eylül, 2017 09:56 Güncelleme: 29 Eylül, 2017 09:56 Takla attı, otomobilde ki iki kişi yaralandı


Ereğli'de takla atarak karşı şeride geçen otomobilde ki iki kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sabah 09.00 sularında Gülüç sahil bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Alaplı istikametine giden ve aşırı süratli olduğu iddia edilen 67 TU 297 plakalı otomobil sürücüsü Tolga Erdoğan, aracın bir anda kontrolünü kaybetti. Defalarca takla atan otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti. KYK yurdunun önünde yan şekilde duran otomobilde, araçta sıkışan sürücü Tolga Erdoğan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansa alındı. Diğer yaralı Enes Öztürk’ de vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile ambulansa alındı. Ereğli Devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar sürücünün aşırı hızlı olduğunu, otomobilin takla atmaya başladıktan sonra refüjü aşarak karşı şeride geçtiğini, KYK yurdu önünde olan kazada öğrencilerin olmamasının büyük bir faciayı da önlediğini söylediler.

Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, Savcılık kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle