SON DAKİKA

Sürücüler "Yaşam tüneli'ne" girdi

Sürücüler "Yaşam tüneli'ne" girdi 06 Ağustos, 2019 10:54 Güncelleme: 06 Ağustos, 2019 10:54 Sürücüler "Yaşam tüneli'ne" girdi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ile Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü trafik büro amirliği ekiplerince Kepez Mahallesinde trafik kurallarının önemini anlatmak ve araç kullanırken cep telefonu kullanmanın, emniyet kemerinin önemini anlatan videoların ve simülasyonların seyrettiği YAŞAM TÜNELİ kuruldu. Aracı ile YAŞAM TÜNELİ’ ne giren sürücüler ve yolcular, bahse konu olayların önemini seyrettikleri videolara ile gördü.

Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik tescil büro amirliği ekipleri, Kepez uygulama noktasında kurulan YAŞAM TÜNELİ’ nde araç sürücülerine Trafik kurallarının önemini anlatmak, araç kullanırken cep telefonu ile konuşmanın meydan getirdiği kazaları, trafik kazalarında emniyet kemerinin önemi ve Aşırı hızın getirdiği olumsuzlukları anlatan kısa filmleri seyrettirdi. Emniyet kemeri takılı olmayan sürücülere film sonrasında emniyet kemerinin önemini anlatan Trafik polisleri, emniyet kemeri takılı olan sürücülere de araç kullanırken telefon ile konuşmaları halinde yaşanacak olan kazalar ile ilgili film seyrettirildi. YAŞAM TÜNELİ’ nden çıkan sürücüler ise ‘Canınızı ve sevdiklerinizi düşünüyorsanız, emniyet kemerinizi takıp, araç kullanırken cep telefonu kullanmayalım’ diyerek filmlerin etkisini ve önemini anlattılar. Uygulamanın ilerleyen günlerde de devam edileceği belirtildi.

Yorum Ekle