SON DAKİKA

“Sürgün” Ereğli’de sahnelendi…

“Sürgün” Ereğli’de sahnelendi… 23 Aralık, 2018 12:24 Güncelleme: 23 Aralık, 2018 12:24 “Sürgün” Ereğli’de sahnelendi…

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u merkezine alan “Sürgün” adlı Tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen, Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı (TİYSAV) tarafından sahnelenen ‘Sürgün’ adlı Tiyatro oyunu, Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

27 Aralık günü ölümünün 82. yılında anılacak olan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un vatan sevgisi ve insani yönünün ele alındığı, yapım direktörlüğü ve sanat yönetmenliğini Fatih Kılıç ve Mustafa Odabaşı’nın yaptığı oyuna, Kdz.Ereğli halkı da yoğun ilgi gösterdi.

“Sürgün” adlı Tiyatro oyununu, aralarında Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda tanınmış sima da izledi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler sunan oyunun Ereğli’de sahnelenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha rahmetle anarken, salonu dolduran Tiyatro severlere de teşekkür etti.

Yorum Ekle