SON DAKİKA

Süper amatör ligine kurban keserek başlandı

Süper amatör ligine kurban keserek başlandı 24 Eylül, 2016 18:21 Güncelleme: 24 Eylül, 2016 18:21 Süper amatör ligine kurban keserek başlandı

 

Zonguldak Süper Amatör ligi (SAL) 2016-2017 sezonu Kepez Çaylıoğlu spor - Bayat spor maçı ile başladı. Maç öncesi kurban kesilirken, dua edildi. 

Ligin ilk karşılaşmasında Kepez Spor ile Bayat spor karşı karşıya geldi. Saat 15.00' de Beyçayırı stadında oynan karşılaşma öncesinde Kepez Çaylıoğlu spor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ve Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla birlikte kurban kesip dua etti. Kurban kesimi sonrasında açıklamada bulunan Kepez Çaylıoğlu spor başkanı Zafer Yalman " Kepez Çaylıoğluspor olarak hedefimiz bu sene şampiyon olup bir üst lige çıkmak. Güzel bir yönetim ve güzel bir takım oluşturduk. Takımın başına de tecrübeli hocalarımızdan Muhsin Aydın’ı getirdik. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda bir iki noktaya daha transfer yaparak eksiklerimizi tamamlayacağız. Bu gün ilk maçımıza çıkıp kazanmaya çalışacağız. Tüm sezonun dostluk havasında, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum” dedi. 

Kepez Çaylıoğlu spor - Bayat spor maçında her iki takım oyuncuları girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 

Yorum Ekle