SON DAKİKA

Subaşı halkı çözüm bekliyor

Subaşı köyünde köy halkı çözüm bekliyor 26 Ağustos, 2017 16:27 Güncelleme: 26 Ağustos, 2017 16:27 Subaşı halkı çözüm bekliyor

Ereğli’ye bağlı Subaşı köyünde yola dökülen asfaltın erimesi sonucu iş yeri sahipleri ve köy halkı mağduriyet yaşadıklarını belirtti. Asfaltın evlerine ve iş yerlerine kadar girdiğini kaydeden vatandaşlar, soruna bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

Ereğli' e bağlı Subaşı köyünde yapılan asfalt çalışmaları sırasında sıcak asfaltın üzerine kum yada çakıl dökülmemesi, asfaltın sıcak havada erimesi ile vatandaşların evlerinde ve iş yerlerinde mağdur olduğu bildirildi. Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar, asfaltın erimesi ile hem araç sürücüleri, hem iş yeri sahipleri hem de köyde oturanların asfalt nedeniyle sıkıntı yaşadıkları ifade edildi. İş yerleri ve evlerin asfalt olduğu belirtilirken, yetkililerden yolla ilgili çözüm bulunması istendi. Vatandaşlar "Buraya dökülen asfalt eriyor. Araçları da dükkanları da evleri de mahvetti. Çalışanlara sorduğumuzda çalışmaların bayramdan sonra devam edeceği söylendi. Her yerimiz asfalt oldu. Bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz. Sanki asfalt yola değil evimize iş yerimize döküldü" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Diğer yandan asfalttan geçen ve araçları zift olan sürücüler oto yıkama dükkanlarında uzun kuyruklar oluştururken, araç başına yaklaşık 150 ila 200 lira ücret ödediklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle