SON DAKİKA

Su giderine sıkışan kedi kurtarıldı

Su giderine sıkışan kedi kurtarıldı 04 Ekim, 2019 08:02 Güncelleme: 04 Ekim, 2019 08:02 Su giderine sıkışan kedi kurtarıldı

Ereğli'de 4 Ekim Dünya hayvanlar gününde Belediye İtfaiye ekipleri, çatı katından su borusuna düşen kediyi yaklaşık 15 dakika süren çalışma sonrasında kurtardı. Kurtarılan kedi daha sonra Ereğli Belediyesi veteriner işleri müdürlüğüne götürüldü.

Olay ilçeye bağlı Murtaza Mahallesi Beyçayırı Sokak Hacı Muharrem Pasajında meydana geldi. Alınan bilgilere göre pasajın ortak kulanım alanı olan lavabodan gelen sesleri duyan pasaj esnafı Ereğli Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, su giderine düşen kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 15 dakika süren çalışmanın ardından su giderine sıkışan kedi kurtarıldı. Kedinin kurtarılması ile birlikte pasaj sakinleri İtfaiye ekiplerini ‘Bravo Ereğli Belediyesi İtfaiye ekiplerine’ diyerek kutladı. Kafese alına kedi daha sonra tedavisi yapılmak üzere Ereğli Belediyesi Veteriner işleri müdürlüğüne götürüldü.

Yorum Ekle