SON DAKİKA

STK’LARDAN ÖRNEK BİRLİK, BERABERLİK…

STK’LARDAN ÖRNEK BİRLİK, BERABERLİK… 09 Şubat, 2018 16:36 Güncelleme: 09 Şubat, 2018 16:36 STK’LARDAN ÖRNEK BİRLİK, BERABERLİK…

Ereğli'de çalışmalarını sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ve Dernek başkan ve yöneticileri   kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı Dernekler Masası Şefi Özge Çakan ve Ereğlililer Derneği Başkanı Bilgin Güven'in  işbirliği ile  bir araya gelen STK temsilcileri birbirleriyle tanışıp kaynaştılar.

Ereğli’de  faaliyet gösteren STK Temsilcileri  Ereğli Kaymakamlığı Dernekler Masası Şefi Özge Çakan ve Ereğliler Derneği Başkanı Bilgin Güven'in işbirliği  ile birlik, beraberlik kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.  Çınaraltı Hicabi'nin Yerinde bir araya gelen dernek temsilcileri birbirleriyle tanışıp kaynaşarak, istişarede bulundular.

 Çınaraltı Hicabi’nin yerinde bir arata gelen STK Temsilcileri;  Ereğlililer Derneği, Başkanı Bilgin Güven, Köseler  Mahallesi Kalkındırma  Derneği  Başkanı  Birkan Demirel,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, Yardımsevenler Deneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı  ve 75.Yıl Özel Çocuklar Spor Klubü Derneği Başkanı Nagihan Müftüoğlu, Nursen Çümen , Gümeli Yardımlaşma ve Dayanışma Der. Başkan    Songül Koçdemir, Kdz.Ereğli  Fenerbahçeliler  Der. Bşk Yr          Halil Uzun, Kdz.Ereğli  Bayburtlular Derneği Başkanı  Cengiz Yılmaz, Yeniceliler Derneği    Başkkanı  Şenses Mısırlı, Ak Ocaklar Şube Başkanı Celal Yıldız, Ak Ocaklar Gençlik Kolları Başkanı  Erkan Karabük, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı  Lokman Öztürk, Atatürkçü Düşünce Derneği  Hüseyin Altay, Kdz.Ereğli Lisesi Mezunları Derneği  Başkan Yardımcısı  İbrahim Güneri, Zonguldak Ereğli Spor  Kulübü  Der. Başkanı Uğur Kocaman,  Kdz Ereğli Spor Kulübü  Der. Başkanı  Kaan Kocaman, Kdz.Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınmlaştırma ve Üreticileri Koruöma Derneği Başkanı Şanban Çetinkaya, Kdz.Ereğli Cemaller Köyü kalkındırma ve dayanışmadır   Semih Sezer, Kdz.Ereğli Özel sporcular Spor Kulübü Dernek Başk. Yeliz Gürgün, Ereğli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi  Spor Kulübü Derneği  Nazım  Yüksel’inde katıldığı toplam 20 STK bir araya gelerek bir ilke imza attılar.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ereğlililer Derneği Başkanı Bilgin Güven, “Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı Dernekler Masası Şefi Özge Çakan ve derneğimiz bir araya gelerek, STK yöneticileri ile bir araya gelmek istedik. Teklifimize cevap vererek aramıza katılan 20 STK temsilcisine çok teşekkür ediyorum. Bugün ilk defa örnek bir birlikteliğe,buluşmaya  imza attık. Birlik, beraberlik içerisinde bu tür toplantılarımız devam edecek” dedi.

Yorum Ekle