SON DAKİKA

Sözünü tuttu, düğünlerini Ereğli duydu…

Sözünü tuttu, düğünlerini Ereğli duydu… 13 Ekim, 2019 07:29 Güncelleme: 13 Ekim, 2019 07:29 Sözünü tuttu, düğünlerini Ereğli duydu…

Ereğli'de dünya evine giren genç çift, düğün için hazırladıkları gelin arabasını çekinin üzerine koyarak düğün salonuna çekici üzerinde geldi.

Yaklaşık 4 senedir süren birlikteliklerini nikâh masasına taşıyan Suna Turan (38) (Belgüzar) ile Cihan Turan (40), en mutlu günlerinde düğün salonuna gelin arabalarını yükledikleri çekici ile geldi.

Alaplı ilçesinde esnaflık yapan Cihan Turan, hayatını birleştirdiği eşi Suna Turan’a verdiği ‘Evliliğimizi bütün Ereğli’ye duyuracağım’ sözünü yerine getirdi. Kendi modifiyesini yaptığı 1974 model Murat 124 marka aracı gelin arabası olarak hazırlayan Cihan Turan, gelini evinden aldıktan sonra kayınçosuna ait çekicinin üzerine yükledi. Gelin ve damat çekici üstünde konvoyla yaklaşık 3 kilometre giden gelin ve damat düğün salonu önüne kadar çevredeki vatandaşların bakışları arasında giriş yaptı. Çekici üzerinden indirilen gelin arabasından inen genç çift daha sonra düğün salonuna giriş yaptı.

Gelin odasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihan Turan “Eşime evlenmeden önce düğünümüzü Ereğli’ ye duyuracağım diye söz vermiştim. O sözümü yerine getirdim. Kendim modifiye işi ile uğraşıyorum. Kayınçomun da çekicisi vardı. Aklımıza böyle bir fikir geldi” dedi.

Gelin arabası ile çekici üzerinde gelen Suna Belgüzar ise konuşmasında “Her şey çok harikaydı. Konvoy çok güzeldi” dedi.

Genç çift sevenlerinin arasında girdiği düğün salonunda ilk danslarını yaptı. Düğüne katılanlar da çifte eşlik etti.

Yorum Ekle