SON DAKİKA

Songül Ovalı ikinci torununu kucağına aldı

Dilara Güzellik Salonu sahibi Songül Ovalı, ikinci torun sevinci yaşıyor. 10 Şubat, 2018 10:57 Güncelleme: 10 Şubat, 2018 10:57 Songül Ovalı ikinci torununu kucağına aldı

Dilara Güzellik Salonu sahibi Songül Ovalı, ikinci torun sevinci yaşıyor. 

İlk torunu Zeynep Miray’ın ardından ikinci torunu Elif Duru’nun dünyaya gelmesinin büyük sevincini yaşayan Dilara Güzellik Salonu sahibi Songül Ovalı bu sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Dilara Güzellik Salonu sahibi Songül Ovalı’nın oğlu Oktay Ovalı ile eşi Ayşe Ovalı’nın ikinci çocukları Elif Duru gözlerini dünya’ya açtı.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde 3 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen “Elif Duru” adı verilen kız bebek, Ovalı ailesinin en taze kanı olarak ekibe katıldı.

S Rota Haber Gazetesine açıklamada bulunan Ovalı, ikinci torunum Elif Duru dünyaya geldi. İlk torunum Zeynep Miray abla oldu.  Bütün çocukları seviyorum ama insanın kendi torununu kucağına alıp sevmesi bambaşka bir duygu. Allah’tan herkese bu duyguyu tattırmasını dilerim, bundan daha büyük mutluluk yok" dedi. 

S Rota Haber Gazetesi olarak Songül Ovalı ve Ayşe ile Oktay çiftine hayırlı olsun diyor, minik Elif Duru'ya ise sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

 

Yorum Ekle