SON DAKİKA

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gülüç'te 2 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden İbrahim Yalçın, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı 10 Aralık, 2013 16:39 Güncelleme: 10 Aralık, 2013 16:39 SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesi'nde 1989-1999 yılları arasında iki dönem Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Yalçın (67) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk Babası olan Yalçın’ın cenazesi dün akşam yaşamını yitirdiği Ereğli Anadolu Hastanesi Morgundan alınarak 10 yıl süre ile Belediye Başkanlığı yaptığı Gülüç Belediyesi hizmet binası önüne getirildi.

Gülüç Merkez Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan ikindi namazının ardından cemaat cenaze namazı için Gülüç Belediyesi önüne geldi. Burada Gülüç İmam Hatibinin helallik istemesinin ardından Yalçın’ın cenaze namazı kılınarak tabutu omuzlara alınarak Gülüç Belediyesine ait cenaze aracı ile Gülüç Aile mezarlığına getirilerek burada toprağa verildi.

Yalçın’ın ölümü ile Gülüç’te bir dönem kapanmış oldu. 1989 yılında dönemin 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal’ın isteği ile Gülüç’e Anavatan Partisi’nden belediye başkan adayı olan ve seçimleri kazanan Yalçın iki dönem burada başkanlık görevini yapmıştı.

Bir süredir lösemi kanseri tedavisi gören Yalçın yapılan tüm müdahalelere karşın Ereğli Anadolu Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Merhum İbrahim Yalçın’ın cenaze törenine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Zonguldak Eski Milletvekili Zeki Çakan, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu,DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Murat Sesli, Dr. Hüseyin Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker,AK Parti Alaplı Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Çaturoğlu, Emrullah Erdoğan ,İş Adamı Celil Uzun, İş Adamı Arslan Keleş, Ertaş Sürücü Kursu Sahibi Emrah Yapıcı,Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Mehmet Genç, MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz ,DSP Gülüç Belediye Başkan Adayı Ünsal Sarıkaş, Pala Turizm Sahibi Tarık Fidan,Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ile çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı.

S Rota Haber, olarak Merhum İbrahim Yalçın’a Allah’tan Rahmet Dost ve Akrabalarına Başsağlığı dileriz.
Yorum Ekle