SON DAKİKA

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Zonguldak Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün meterolojik değerlendirmesini hatırlatarak, bölgenin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini duyurdu. 08 Nisan, 2021 06:37 Güncelleme: 08 Nisan, 2021 06:37 Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Zonguldak Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün meterolojik değerlendirmesini hatırlatarak, bölgenin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini duyurdu.

Zonguldak Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün meterolojik değerlendirmesini hatırlatarak, bölgenin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini duyurdu. 8 Nisan tarihinden itibaren etkisi altına girecek soğuk ve yağışlı hava 12 Nisan akşamına kadar devam edeceği belirtilen açıklama şu şekilde: "Perşembe günü Zonguldak, Bartın, Düzce, Kırıkkale, Çankırı merkez ve güney kesimlerinde genellikle yağmur ve sağanak, Cuma ve Cumartesi gününden itibaren Zonguldak, Bartın, Düzce'nin kıyı kesimlerinin karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın Cuma ve Cumartesi günleri Zonguldak, Bolu, Karabük, Düzce çevrelerinde kuvvetli rüzgar şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları Cuma gününden itibaren 6 ila 12 derece azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

 

 

Yorum Ekle