SON DAKİKA

Şoförler Odası’ndan Çakır’a ziyaret

Şoförler Odası’ndan Çakır’a ziyaret 02 Ekim, 2017 16:42 Güncelleme: 02 Ekim, 2017 16:42 Şoförler Odası’ndan Çakır’a ziyaret

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır,  Kdz Ereğli Şoförler Odası Yönetimi ziyaretinde, “Ereğli için yapılacak çok iş var. Herkes üstüne düşeni daha fazla yapmalı. Bizlerden beklenti daha fazla yükseldi” dedi.

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Meslek Odası Başkanı Cevdet Civelek ve oda yönetimi AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’a ziyarette bulundu.

Ziyarette Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük ve oda yönetimi ile AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ziyarette yaptığı konuşmada, Fatih Çakır’ın yakın zamanda yapılan kongre ile tek liste ile yeniden yönetime geldiğini belirterek, “Kongrenin Ereğli ve Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. AK Parti birlik beraberliği Ereğli ve Zonguldak’ta gördük. İnşallah bundan sonra çalışmalarının  daha güçlü olacağına inanıyorum. Yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, ziyaretten dolayı Şoförler Odası Başkanı Civelek ve yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bundan önceki dönemlerde de görev yapıp yeniden göreve seçilmemize vesile olan delegelerimize, uygun gören genel merkezimize teşekkür ediyoruz. Tabii biz bunu ustalık dönemi olarak görüyoruz. Çıraklık ve kalfalık dönemini geride bıraktık. İnşallah ustalık dönemimizde kalıcı eserler bırakıp görevimizi sürdürmek istiyoruz. Bu anlamda Şoförler Odası Ereğli’de hem sivil toplum kuruluşu, hem de kendi meslek branşlarında yol arkadaşımız olan, istişarelerde bulunduğumuz bir odadır. Her zaman yanlarında olmaktan mutluluk duyarız. Onları projelerimize ortak etmekten mutluluk duyarız.

Hep birlikte, hepimiz bu işlerde yıllar geçirmiş, tecrübeyi en üst seviyeye taşımış insanlarız. Ereğli’nin bundan sonraki sorunlarına sağa sola bakmadan, siyasi bir hesap yapmadan, Ereğli merkezli, Ereğli’ye katkı sunacak her türlü hizmette yan yana çalışmak isteriz. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.”

Çakır ve Ak Parti yöneticileri, bir süre Şoförler Odası yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle