SON DAKİKA

“Şoför esnafımızın sorunlarını çözerek ilerleyeceğiz.”

Oktay: “Şoför esnafımızın sorunlarını çözerek ilerleyeceğiz.” 06 Ocak, 2022 08:10 Güncelleme: 06 Ocak, 2022 08:10 “Şoför esnafımızın sorunlarını çözerek ilerleyeceğiz.”

Karadeniz Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Yücel Oktay, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı olarak çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Gazetemize açıklama da bulunan Oktay, çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Amacımız, gereken eksikleri tamamlamak. Yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte esnaf arkadaşımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu Cuma günü Ormanlıda ki şöför esnafımız ile bir araya geleceğiz.” Dedi.

“MEVCUT YÖNETİMİN HİZMET ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Oktay, devralacağımız bayrağı daha üst seviyelere çıkartacağız. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Çözüm yolları için birçok proje hazırladık. Oyuna talip olduğumuz değerli şoför esnafımızın sorunlarını çözerek ilerleyeceğiz. Şu an ki mevcut yönetimin hizmet anlayışını değiştirerek, oluşturduğumuz güçlü kadro ile daima şoför esnafının yanında, yer alarak demokratik hizmet anlayışını yerleştirmek istemekteyiz. Yıllardır çözüm bekleyen şöför esnafının sıkıntılarını en iyi bilen kişiler olarak farklı bir yönetim anlayışını getireceklerini söyledi.

Yorum Ekle