SON DAKİKA

ŞİMDİ DE İLAN SAVAŞI BAŞLADI

Ereğli'de aralarında alacak verecek davası yüzünden çıkan tartışmada silahla yaralanan Ahmet Büyükemirusta, kendisini vurduğunu iddia ettiği Ş.D ile arasında bu kez de ilan savaşı başladı. 18 Ağustos, 2014 17:38 Güncelleme: 18 Ağustos, 2014 17:38 ŞİMDİ DE İLAN SAVAŞI BAŞLADI

Ereğli' de 1 Ağustos Cuma günü Cuma namazı öncesinde meydana gelen olayda aralarında alacak verecek davası olduğu iddia edilen Ş.D ile Ahmet Büyükemirusta arasında tartışma çıkmış, tartışmada yine iddiaya göre Ş.D 6,35 milimetre çapında ki silahla Ahmet Büyükemirusta'yı boğazından tek el ateş ederek vurarak kayıplara karışmıştı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Büyükemirusta, yapılan müdahalelere sonrasında hayati tehlikeyi atlatmış ve sağlığına kavuşmuştu.

Sağlığına kavuşan Büyükemirusta, olaydan sonra kendisini yalnız bırakmayan, kendisi ile sürekli olarak ilgilenen doktorlara teşekkür ilanı vermiş, ilanın alt kısmını da kendisini vurduğunu iddia eden Ş.D' ye ayırmıştı. Büyükemirusta yayınladığı ilanda " Böyle acı olay sonrası dostlarımın, arkadaşlarımın, yakınlarımın, tanıyan-tanımayan çok sayıda vatandaşımızın ilgisine ve iyi dileklerine mazhar oldum. Ben ölmedim, adeta yeniden doğdum. Ama sen dünyada ve ahirette vicdanınla baş başa kalacaksın. Belki de bir değil bin kez öleceksin. Bu yaptığının yanına kar kalmayacağını, yüce adaletin er geç seni bularak gerekli cezayı vereceğine inancım sonsuzdur. Ben her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti hakimlerine, savcılarına, polisimize, jandarmamıza güveniyorum" yazdı.

Yayınlanan bu ilanın ardından Ereğli' de ki reklam panolarından bir tanesine verilen ilan dikkatleri çekti. Şevki D. ye ait  olan ve Şevki D. nin resminin yer aldığı ilanda ise " Kul hakkı yemedi, çocuklarına da yedirmedi" yazısı yer aldı.

Olaydan sonra kaçan Şevki D. nin ise aranmasına devam ediliyor.

Yorum Ekle