SON DAKİKA

Silahlı saldırı: 1 Kişi hayatını kaybetti

Ereğli'de silahlı saldırı: 1 Kişi hayatını kaybetti 17 Ağustos, 2020 17:01 Güncelleme: 17 Ağustos, 2020 17:01 Silahlı saldırı: 1 Kişi hayatını kaybetti

İddiaya göre ilçe merkezi sahil bulvarında Devrim K. 2012 yılında ilçede meydana gelen ve babası Atakan ile amcası Atalay Keleş'i öldürdüğü gerekçesi ile cezaevinden tahliye edilen Ersin Aydoğan (36) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Devrim K. tabanca ile iki ateş ederek Ersin Aydoğan'ı başından vurdu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ersin Aydoğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Silahla bir süre vatandaşların arasından uzaklaşan kişiye kafeteryaların birinde bulunan Jandarma Uzman Çavuş müdahale etmek istedi ancak buradan da kurtulan Devrim K. silahı ile polise teslim oldu.

Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde 16 Ekim 2012 yılında meydana gelen bar cinayetinde Ersin Aydoğan çıkan kavgada Atakan ve Atalay Keleş'i tabanca ile vurarak öldürmüş, 12 Kasım 2014 yılında Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında 20 yıl 25 ay hapis cezası almıştı.

 

Yorum Ekle