SON DAKİKA

Silahını çekti... 3 el ateş etti...

Silahını çekti... 3 el ateş etti... 13 Aralık, 2018 07:48 Güncelleme: 13 Aralık, 2018 07:48 Silahını çekti... 3 el ateş etti...

Ereğli Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında maddi hasar meydana geldi. Olayda tartışmaya başlayan taraflardan bir tanesi silahına sarıldı. 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçan zanlı İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre S. K. kullandığı 34 PK 8426 plakalı işçi servisi ile O. C.B. nin kullandığı 67 DZ 890 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü araçlarından inerek tartışmaya başladı. Sürücülerin araçlarında bulunanlarında olaya karışması ile tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Kavgada O. C.B. belindeki silahını çıkararak 3 el ateş etti. O.C.B. olaydan sonra kaçarken, sürücü O. C.B. yanında ki arkadaşı olduğu ve kavgaya karıştığı iddia edilen İ. C. ise işçiler tarafından polise teslim edildi. Kavgadan sonra olay yerinden kaçan sürücü O.C.B.  kısa sürede olayda kullandığı kurusıkı silah ile birlikte yakalandı. Olaya karışan O C.B.  diğer sürücü ve işçiler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle