SON DAKİKA

Sevgilisinin evini bastı: 3 Yaralı

Ereğli'de gece yarısı sevgilisinin evini basan bir kişi, sevgilisini, annesini ve evde ki bir kişiyi daha yaralayarak hastanelik etti.  Olayda yaralanan üç kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 20 Mayıs, 2016 14:13 Güncelleme: 20 Mayıs, 2016 14:13 Sevgilisinin evini bastı: 3 Yaralı

 Olay ilçeye bağlı Kepez Mahallesi Çetin emeç caddesin de meydana geldi. İddiaya göre Yabancı uyruklu Cemile İ. nin (24) sevgilisi olduğu öğrenilen B.B, gece 03.15 sularında Cemile İ. nin evini bastı. Cemile İ. yi evden almak isteyen B.B, Evde Cemile İ. annesi Arzu İ. (47) ve Arzu İ. nin dostu olduğu iddia edilen Hasan B. (41) ile tartışmaya başladı. Hasan B. nin duruma karşı çıkmasıyla birlikte tartışma kavgaya döndü. Kavgada B.B. yanında getirdiği kesici alet ile Hasan B. yi 6 yerinden yaraladı. Cemile İ. ve anne Arzu İ. yi ise darp edip yaraladıktan sonra kaçtı.

Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavileri devam ederken hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan sonra kaçan B.B nin ise aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Yorum Ekle