SON DAKİKA

SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından Yalı Caddesi Üst geçitte Sevgililer Günü etkinliği düzenlendi. 15 Şubat, 2014 11:04 Güncelleme: 15 Şubat, 2014 11:04 SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

Paylaştıkça Çoğalan Tek Şey Sevgi'dir"  sloganıyla yola çıkan Karadeniz Ereğli Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle ‘Sevgililer Günü Etkinliği' Yalı Caddesi Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi'nde gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, etkinlikte yaptığı konuşmada; "Sevginin,  Barışın ve Dostluğun kenti Karadeniz Ereğli'den 14 Şubat Sevgililer Günü'ne merhaba… Sevenler birbirini bulabilsin,  birbirlerine rahatlıkla sevgilerini ifade edebilsinler. Karadeniz Ereğli  Sevgililer Günü'nüz Kutlu Olsun… " dedi.

Etkinlik kapsamında geceye katılanlara kırmızı gül, çiçek ve balon hediye edilirken, en iyi sloganı söyleyen çifte akşam yemeği hediye edildi.  Slogan Söyleme Yarışmasında cesaret gösterip sevgilerini, aşklarını paylaşan şanslı çiftlere akşam yemeği hediye edildi. Cesaret gösterip sevgisini ilk paylaşan çift Selda-Kamil Bozkurt Çifti olurken, ikinci çift ise,  Leyla-Ahmet Çiftçi Çifti, sloganlarını söyleyerek, büyük alkış aldılar.

Gecede ayrıca sevgi mesajları da yazılarak bir sandıkta toplandı. En iyi sevgi mesajını yazan kişi önümüzdeki günlerde belli olacak ve ödüllendirilecek. Gerçekleştirilen etkinliğe Karadeniz Ereğli halkı ve gençler ilgi gösterirken, gençler kameralara yansımaktan ve slogan söylemekten kaçındıkları gözlemlendi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Soysal İşler Müdürü  organize edilen program  canlı müzik,  dj performansları ve Sevgililer Gününe özel etkinliklerle  devam etti.

Yorum Ekle