SON DAKİKA

SEVGİ BARIŞ DOSTLUK TESCİLLENDİ

2013 yılında düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali, Türkiye’nin En İyi Belediye Festivali ödülü almasının ardından, Türk Patent Enstitüsü tarafından Marka tescili yapılarak Marka Tescil Belgesi Belediyeye iletildi. 21 Ocak, 2014 19:48 Güncelleme: 21 Ocak, 2014 19:48 SEVGİ BARIŞ DOSTLUK TESCİLLENDİ

2013 yılında  düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali, Türkiye’nin En İyi Belediye Festivali ödülü almasının ardından,  Türk Patent Enstitüsü tarafından Marka tescili yapılarak Marka Tescil Belgesi Belediyeye iletildi.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ FESTİVALİ ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Ice of MICE tarafından düzenlenen gecede yapılan oylamada Şişli Belediyesi’ni geride bırakarak Türkiye’nin en iyi Belediye Festivali Ödülü’nü alan Karadeniz Ereğli Belediye Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ismi ve logosu tescili için yapılan müracaatı Türk Patent Enstitüsü Markalar Daire Başkanlığı tarafından tescil edildi.

TESCİL BELGESİ GELDİ

T.C Patent Enstitüsü tarafından gönderilen Marka Tescil Belgesi ile Markaların korunması Hakkındaki 556 sayılı kanun hükmündeki kararnameye göre 19/11/2012 tarihinde ON YIL müddetle 4/12/2013 tarihinde tescil edilmiş oldu.

 

Yorum Ekle