SON DAKİKA

Şentürk: "İkibine yakın engelliye kurs veriyoruz"

Bölgemizde çeşitli engel guruplarına mensup iki bine yakın engelliye hizmet veren Fiziksel Engelliler Derneği tekstil atölyesi ile bilgisayar laboratuarında engellilere yönelik kurslarına başladı. 21 Ağustos, 2017 15:50 Güncelleme: 21 Ağustos, 2017 15:50 Şentürk: "İkibine yakın engelliye kurs veriyoruz"

Bölgemizde çeşitli engel guruplarına mensup iki bine yakın engelliye hizmet veren Fiziksel Engelliler Derneği tekstil atölyesi ile bilgisayar laboratuarında engellilere yönelik kurslarına başladı.

Söz konusu kurslarda incelemelerde bulunarak derneği ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ile kurslardaki sorunlar ve kurs verimliliği hakkında görüşmede bulundu.

 Milli Eğitim Müdürünün ziyaretinden ziyadesi ile memnun kalan İsmail Şentürk : ‘Derneğimizde engellilere meslek kazandırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda engellilerimizin istihdam edilmelerini sağlıyoruz. Davetimizi kırmayarak derneğimize ziyarette bulunan, sorunlarımızı dinleyen ve çalışmalarımıza her zaman destek olan Numan Korkmaz’ a teşekkürlerimi takdim ediyorum.’ dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz da derneğe yapmış olduğu ziyaretten çok memnun kaldığını, derneğin çalışmalarını takdir ettiğini ve bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ardından kurs gören engelliler ile sohbet ederek dernekteki ziyaretini sonlandırdı.

Yorum Ekle