SON DAKİKA

ŞENLİK KAPSAMINDAKİ SERGİLER AÇILDI

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamındaki sergilerin açılışı yapıldı. 29 Mayıs, 2015 14:37 Güncelleme: 29 Mayıs, 2015 14:37 ŞENLİK KAPSAMINDAKİ SERGİLER AÇILDI

Şenlikler kapsamında 4 ayrı noktada düzenlenen sergilerin açılışı, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın babası Ahmet Korkmaz’ın cenazesine katılması nedeniyle katılamadığı sergilerin açılışını Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Erdoğan, Alptekin Dursun ve bazı Belediye Meclis Üyeleri yaptı.

Açılışlar kapsamında ilk olarak Mozaik Sanatçısı Önder Özteke’nin boya kullanılmadan doğal renkli taşlarla yaptığı kum sanatı sergisi açıldı. Protokol daha sonra sırasıyla KEFSAD’in Fotoğraflarla Ereğli Açık Hava Sergisi, Gemi Maketleri Sergisi, Ebru Sanatı Sergisi, Ahşap ve El Sanatları Sergisi’nin yanı sıra, Sanat Kurumu tarafından düzenlenen Hasan Rastgeldi’ye ait Resim Sergisi ve Bolu Görsel sanatlar Derneği’nce düzenlenen Resim ve Seramik Sergisi’nin açılışını yaptı.

Sergiler şenlik süresince gezilebilecek.

Yorum Ekle