SON DAKİKA

Sendika Echomar ile sözleşme imzaladı

Sendika Echomar ile sözleşme imzaladı 17 Kasım, 2017 13:24 Güncelleme: 17 Kasım, 2017 13:24 Sendika Echomar ile sözleşme imzaladı

Ereğli Türk Metal Sendikası ile ilçedeki Özel Echomar Hastanesi arasında ‘indirimli sağlık hizmeti anlaşması’ imzalandığı bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesi “turkmetalkdzeregli.org”da yer alan habere göre, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan ile Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu arasında, sendika birasında imzalanan anlaşmadan, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Erdemir), Tat Metal AŞ. ve Erdemir ÇELİK Servis Merkezi’nde (Ersem) çalışan sendika üyeleri yararlanabilecek.
Şube Başkanı Ercan, anlaşmanın bugünden (17 kasım) geçerli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Yaptığımız anlaşma kapsamında Özel Echomar Hastanesinde ayakta tedaviye yönelik poliklinik muayene hizmeti alacak olan üyelerimize, muayene eden doktor tarafından hastadan istenen; MR, tomografi, direkt röntgen, kan, hormon, idrar tahlilleri, efor, eko, ultrason ve benzeri tahlil ve tetkik bedellerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.
Yatarak tedavilerde, tıbbi müdahaleler girişimsel veya tanısal operasyon hizmetlerinden, cari fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak. Tüm üyelerimize ve Erdemir çalışanlarına sağlıklı günler diliyor, anlaşmanın hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz."

Yorum Ekle