SON DAKİKA

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı tarafından Şehitler anısı ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. 13 Nisan, 2022 06:06 Güncelleme: 13 Nisan, 2022 06:06 Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı tarafından Şehitler anısı ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.
Karadeniz Ereğli Öğretmenevi’ndeki programda, şehitler ve hayatlarını kaybeden gaziler için dua edildi. Yaşamını sürdüren gaziler içinse sağlıklı ömür dilendi. Yemek duasının da ardından oruçlar açıldı. İftarın yapılmasının ardından, farklı masalarda yemek yiyen protokol üyeleri, davetliler ile sohbet etti.
Programa; vatan toprağına düşen şehitlerin yakınları, gaziler ve aileleri yanı sıra Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, STK ve Daire yöneticileri ile şehit yakınları ve gazi aileleri katıldı.

Yorum Ekle