SON DAKİKA

Şehidimizin naaşı memleketine getirildi...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın Kuzeyi'nde ki terör hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Karadeniz Ereğlili Uzman Er Doğukan Korkmaz'ın naaşı Çaycuma Havaalanına getirildi. 27 Nisan, 2022 05:55 Güncelleme: 27 Nisan, 2022 05:55 Şehidimizin naaşı memleketine getirildi...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın Kuzeyi'nde ki terör hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Karadeniz Ereğlili Uzman Er Doğukan Korkmaz'ın naaşı Çaycuma Havaalanına getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın Kuzeyi'nde ki terör hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Zonguldaklı Uzman Er Doğukan Korkmaz'ın naaşı Çaycuma havaalanında askeri erkân tarafından karşılandı. Şehidimizin naaşı memleketi Karadeniz Ereğli’ye getirilmek üzere yola çıktı. 27 Nisan Çarşamba günü Devlet hastanesi morgundan alınacak olan şehidimizin naaşı evinin önünde alınacak helalliğin ardından cenaze töreni için Bozahane camisine getirilecek. Şehidimiz öğle namazına müteakip Bozahane camisinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Ekle