SON DAKİKA

Şampiyonlar Başkan’ı ziyaret etti...

Şampiyonlar Başkan’ı ziyaret etti... 14 Aralık, 2018 15:37 Güncelleme: 14 Aralık, 2018 15:37 Şampiyonlar Başkan’ı ziyaret etti...

7- 9 Aralık 2018 tarihleri arasında Adana da düzenlenen TBESF Paravolley Türkiye Kupası müsabakalarında oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı, kulüp tarihinde ikinci kez kazanılan Türkiye Kupası ile birlikte Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Ziyarette oyuncular ile bir süre sohbet eden Başkan Uysal, Türkiye Kupasının kazanılmasında emeği geçen teknik kadro ve oyuncuları yürekten kutladığını söyledi.

Ereğli Belediyespor şampiyonaya ev sahibi Adana yı 3-0 mağlup ederek başlamış, ikinci maçında Karabük ü 3-1, üçüncü maçında Alaplı Alges i 3 - 0 mağlup ederek finale yükselmiş , finalde ise bir kez daha karşılaştığı  ev sahibi Adana’yı 3-0 mağlup ederek  Türkiye Kupası’nı kazanmıştı.

Bu arada şampiyona da Ereğli Belediyespor’lu oyunculardan Onur Yıldırım En iyi Pasör, Tarkan Atik En iyi Blokcu , Mehmet Yılmaz ise en değerli oyuncu seçilmişti.

Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı gün içinde Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu da ziyaret etti.

Yorum Ekle