SON DAKİKA

Şampiyon boksör ve antrenörünü ödüllendirildi

Şampiyon boksör ve antrenörünü ödüllendirildi 07 Şubat, 2018 14:50 Güncelleme: 07 Şubat, 2018 14:50 Şampiyon boksör ve antrenörünü ödüllendirildi

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi, 16 Yaş Türkiye Boks Şampiyonası’nda şampiyon olan Ereğlili genç sporcu Öznur Özsu ve antrenörü Celal Güven’in ödüllendirilmesini kararlaştırdı.

Ereğli Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantılarının ilkinde konuyu değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, genç sporcuyu kutlayarak Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılar diledi.

Uysal, “Genç kızımıza, Avrupa veya dünya şampiyonalarında başarılar dilerim. Hocamızın kızımızı dünya şampiyonasına kadar götüreceğine inanıyorum. Ereğli’de bir şampiyonumuz daha oldu” ifadelerini kullandı.

Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımının da başarılı sonuçlarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Uysal şöyle devam etti:

“Karadeniz Ereğli’mizde sportif alanda her türlü başarı önemli. Önemli olan sadece şampiyonluk değil, dereceye giren tüm evlatlarımızı destekleyeceğiz. Bu sadece spor alanında kalmayacak, hangi alanda olursa olsun, illa birinci olmak da değil, dereceye girip başarıyla bizi temsil ettikleri sürece onlara sahip çıkacağız, ödüllerimizi vereceğiz.”

Uysal, genç sporcu Öznur Özsü ve Antrenör Celal Güven, birlikte basın mensuplarına hatıra fotoğrafı verdi.

CHP GRUBU DA DESTEKLEDİ

Özsu ve Güven’in ödüllendirilmesi için hazırlanan önergeye, CHP Grubu da destek verdi.

Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, “Ereğli’de her branşta başarı kazanan gençlerimizin ödüllendirilmesi gerekiyor. Daha fazla motive olmaları için bu gerekiyor. Hocamıza ve genç kardeşimize teşekkür ediyoruz. CHP grubu adına tebrik ediyoruz dedi.

CHP’li üyelerden Güler Demiroğlu da, bir bayan olarak Öznur Özsu’nun başarısıyla gurur duyduğunu belirterek kendisini tebrik etti.

Özsu ve Güven’in ödülleri olan birer Cumhuriyet altınının Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantılarının ikinci birleşiminde verileceği kaydedildi.

UYSAL KAMPANYAYI DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, toplantıda ayrıca şampiyonluk yolunda mücadele eden Ereğli Belediyespor Futbol Takımının durumunu “BAL Liginde oynayan futbol takımımız da şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Bu konuda yapmış olduğumuz Kampanya 67’ye Karadeniz Ereğli halkı, şahıslar, herkes elinden gelen desteği sağlıyor. Ben de bundan son derece memnuniyetimi bildirmek istiyorum ve onlara şükranlarımı arz ediyorum. Kampanyamız devam ediyor. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak ipi göğüsleriz diye düşünüyorum” sözleriyle değerlendirdi.

 

Yorum Ekle