SON DAKİKA

Şampiyon bilardocuların kupa sevinci

Zonguldak’ta, “30 Ağustos Zafer Bayramı Üç Bant Bilardo Turnuvası” düzenlendi. 25 Ağustos, 2017 18:09 Güncelleme: 25 Ağustos, 2017 18:09 Şampiyon bilardocuların kupa sevinci

Zonguldak merkez ile Ereğli ilçesinde olmak üzere grupta düzenlenen turnuvanın, Ereylin Alışveriş Merkezindeki Deniz Bilardo Salonu’nda oynanan grup maçları tamamlandı.

16 sporcunun katıldığı turnuvada yarı finale kalan isimler Burak Yaman, Selçuk Özçiçek, Orkan Basmaz ve Tahir Yurtoğlu oldu.

Yarı final karşılaşmalarında rakiplerini yenen Yaman ile Özçiçek karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan Yaman, şampiyonluğa ulaşırken, Özçiçek ikinciliği elde etti.

Bu arada Yurtoğlu ile oynadığı karşılaşmayı kazanan Basmaz, üçüncülüğü elde ederken, Yurtoğlu da dördüncülük madalyasını sahibi oldu.

30 Ağustos Zafer Turnuvası Ereğli ayağının en centilmen sporcuları ise Cüneyt Solukçu ile Murat Bayraktar oldu.

KUPALARI VE MADALYALARI VERİLDİ

Şampiyonanın ardından düzenlenen kupa töreninde, sunumları yapan sporculardan Fikri Kapan, 30 Ağustos Zaferi’nin vatan topraklarının korunmasında ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında en önemli dönüm noktalarından olduğunu hatırlatarak, “böyle anlamlı bir gün anısına düzenlediğimiz turnuvaya katılan sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Salon organizasyonu dolayısıyla Deniz Yücesan ile organizasyon komitesine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva şampiyonu Yaman’ın kupasını, aynı zamanda Bilardo Milli Takım Antrenörü deniz Yücesan takdim ederken, Özçiçek’in ikincilik kupasını da Kapan verdi.

Üçüncü Basmaz kupasını ilçedeki bilardo sporunun önemli isimlerinden Haluk Cep’ten alırken, işi dolayısıyla törene katılamayan Yurtoğlu’nun madalyasının ise ilerleyen günlerde verilmesi kararlaştırıldı.

Bu arada en centilmen sporcular Solukcu ile Bayraktar’ın madalyalarını ise Gürkan Dinçer teslim etti.

Bir birlerini kutlayan sporcular, daha sonra hatıra fotoğrafları çektirdiler.

ZONGULDAK’TA YARIŞACAKLAR

Diğer yandan, Zonguldak’ta da Mavi Ay Bilardo Salonu’ndaki grup maçları  32 sporcunun katılımıyla devam ediyor.

Buradaki turnuvanın tamamlanmasının ardından Zonguldak ve Ereğli’deki grup maçlarında ilk 4’e giren grup sporcuları, karşı karşıya gelecek.       

                

Yorum Ekle