SON DAKİKA

Sahte Jandarmalar yakalandı...

Ereğli'de kendilerini Jandarma olarak tanıtan üç kişi A.B. isimli yaşlı kadının altınlarını alarak kaçtı. Şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. 19 Nisan, 2022 10:50 Güncelleme: 19 Nisan, 2022 10:50 Sahte Jandarmalar yakalandı...

Ereğli'de kendilerini Jandarma olarak tanıtan üç kişi A.B. isimli yaşlı kadının altınlarını alarak kaçtı. Şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Olay ilçeye bağlı Cemaller köyünde meydana geldi. İddiaya göre N.B. isimli şahsın evine giden ve daha kendilerini Jandarma olarak tanıtan üç kişi ‘Evinizin alt tarafından birini kestiler. Sakın dışarıya çıkmayın. Evde ziynet eşyanız varsa hemen bize verin’ diyerek altınları istedi. N.B. ise yaşadığı korku ile evdeki ziynet eşyalarını kendilerini Jandarma olarak tanıtan kişilere teslim etti. 2 kişi altınları alarak kiraladıkları ticari taksi ile evden uzaklaştı. Kısa süre sonra dolandırıldığını anlayan N.B. durumu Güvenlik güçlerine aktardı. Şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında şahıslar kısa sürede yakalandı.

Olaydan sonra kısa sürede İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan zanlılar K.K. (35) ve M.B. (29) ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliğine getirildi. Şahısların üzerinde yapılan aramada N.B. nin evinden aldıkları yaklaşık 90 bin liralık ziynet eşyası ele geçirildiği ve şahısların sadece bir adet burma bileziği bozdurdukları öğrenildi.

Şüpheliler K.K. ve M.B. Asayiş Büro Amirliğinde tamamlanan işlemlerinin ardından Jandarma ekiplerine teslim edildi. Zanlıların Jandarma karakolunda ki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Yorum Ekle