SON DAKİKA

“Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın”

Ereğli'de, “Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın” sloganıyla oyuncak toplama kampanyası düzenlendiği bildirildi. 21 Ekim, 2017 12:40 Güncelleme: 21 Ekim, 2017 12:40 “Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın”

Ereğli'de Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya, okullarındaki Sosyal Bilgiler Öğretmenleri koordinatörlüğünde başlattıkları kampanyaya, okul idaresi ve diğer branşlardaki öğretmenlerin de desteği ile genişlediğini belirtti.
Sarıkaya, kampanyanın, öğrenci velileri tarafından da benimsenerek yoğun ilgi gösterildiğini anlatarak, şunları kaydetti:
“Bu proje kapsamında toplanan oyuncaklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Şırnak’ın köylerindeki çocuklara ulaştırılacak. Ayrıca İlçe kapsamında projeyi desteklemek isteyen vatandaşlarımız ile tüm özel ve tüzel kuruluşları da yardımda bulunabilirler.”
Cumhuriyet Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Burhan Yalçın da, projeyle amaçlanan hedeflerinin yardımlaşma ve dayanışma duygularını arttırmak olduğunu dile getirerek, “aynı zamanda ülkemizde mevcut olan birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamak amacındayız” dedi.

Yorum Ekle