SON DAKİKA

ŞAHİN’DEN TAPU AÇIKLAMASI

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’lu vatandaşların tapu sorunlarının çözüleceğini belirtti. Şahin açıklamasında şunları kaydetti; 23 Nisan, 2015 19:53 Güncelleme: 23 Nisan, 2015 19:53 ŞAHİN’DEN TAPU AÇIKLAMASI

“Tapu dağıtımıyla ilgili halkımıza verdiğimiz sözlerden olan Belediye taşınmazlarının tapularının verilmesi işlemleri Belediye tarafından hala devam etmektedir. 2981 sayılı yasa kapsamında tapu tahsis belgesi alan vatandaşlarımızın tapu tahsis belge süreleri 3 yıl süreyle uzatılmıştır. Bu anlamda vatandaşlarımızın telaşa kapılmamalarını rica ediyorum” dedi.

Çalışmaların devam ettiğini bildiren Şahin, ayrıca hazine taşınmazları üzerinde olan, 1999 tarihinden önce zilyetliklerini belgeleyen her vatandaşa da Kadastro ve Tapu Müdürlükleri tarafından tapularının verileceğinin müjdesini verdi.

Şahin açıklamasında “Zonguldak’ın tapu ile ilgili sorunları, her parti toplantısında, Bakanların ve Başbakanımızın katıldığı her üst düzey toplantıda, formlarda belirtilerek, Ak Partili Bakanların ve Vekillerimizin bu konudaki duyarlılığı sayesinde Torba Yasa’ya eklenmiştir” dedi.

 

Yorum Ekle