SON DAKİKA

Şahin'den esnafa, Öztürk'ten Şahin'e ziyaret

Şahin'den esnafa, Öztürk'ten Şahin'e ziyaret 30 Ocak, 2019 14:13 Güncelleme: 30 Ocak, 2019 14:13 Şahin'den esnafa, Öztürk'ten Şahin'e ziyaret

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin esnaf ziyaretlerini  sürdürüyor. Şahin, bugün partide Kars Kafkas Folklor Derneği yönetimini de kabul etti…  

Esnaflarla bol bol sohbet edip sorunlarını dinleyen Erol Şahin, 31 Mart seçimlerinden sonra da Belediye Başkanı olarak teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını söyledi.

Erdemir Caddesi esnaflarının problemlerini de dinleyen Şahin, cadde üzerindeki sorunları ortak karar alarak el birliği ile çözeceklerini ifade etti.

Şahin’in gezisine İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra Belediye Başkanı aday adayları ve partililer de eşlik etti. 

KARS KAFKAS DERNEĞİNDEN ZİYARET 

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin esnaf gezilerini sürdürürken ilçe teşkilatında misafirlerini de ağırladı.

Şahin’i Kars Kafkas Folklor Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti. Dernek Başkanı Soykant Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şahin’e çıktığı bu kutsal yolda başarı dileğinde bulundular.

 

Erol Şahin de Dernek Başkanı Soykant Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine nazir ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle