SON DAKİKA

Şahin ve ekibine Köseler'de muhteem karşılama

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Köseler Mahallesi sakinleri ile buluşması tam bir şölen havasında gerçekleşti. Şahin havai fişeklerin aydınlattığı sokakta konfetiler ve davul-zurna eşliğinde karşılandı. 11 Mart, 2019 08:10 Güncelleme: 11 Mart, 2019 08:10 Şahin ve ekibine Köseler'de muhteem karşılama

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin dün ekibiyle birlikte Köseler Mahallesine adeta çıkartma yaptı.

Günüz saatlerinde kapı kapı gezerek mahalle halkına projelerinin görsellerinin yer aldığı kitapçıkları dağıtan Şahin ve belediye meclis üyesi adayları akşam saat 20.00’de de mahallede miting gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin mahalleye girişinde şölen havası ile karşılandı. Havai fişeklerin sokakları aydınlattığı Köselerde mahallenin gençleri yaktıkları konfetilerle ortaya muhteşem bir manzara çıkarttı.

Davul zurnalar ile karşılanan Erol Şahin ve Belediye Meclis Üyesi adayları, gördükleri bu karşılama töreni sonrası, “Köseler bize gösterdi ki 31 Mart günü sandıklar patlayacak” şeklinde konuştular.

Yüzlerce vatandaşın alkış ve sloganları arasında alana gelen Belediye Başkanı adayı Erol Şahin, tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşıp selamlaştı.

Erol Şahin halka hitaben yaptığı konuşmasında, yeni dönemde en çok yatırımı Kışla ve Köseler mahallelerinde yapacaklarını söyleyerek, bu iki mahallenin değerinin daha da artacağına işaret etti.

Potbaşı’nda bulunan çocuk parkının olduğu yere Türkiye’nin en güzel düğün salonunu, Kışla Sanayi Sitesi yanındaki kamyon garajına da Endüstri Meslek Lisesi’ni taşıyacaklarını belirten Şahin, Kışla girişindeki kamyon parkının bulunduğu yere ise olimpik yüzme havuzu yapacaklarını söyledi. Şahin bölgeye bir tanede sağlık ocağı yapılacağı sözünü verdi.

Şahin’in Köseler, Potbaşı ve Kışla bölgesine en büyük müjdelerinden biri de tekstil atölyesi oldu. Kurulacak olan tekstil atölyesinde 250 kişinin istihdam edileceğini bildiren Şahin, kendisinin ilk defa böylesine önemli projeler ile halkın karşısına çıktığını, 20 yıldır belediye başkanlığı yapanların da mahalleye gelerek bir takım vaatlerde bulunacağını, ancak onların bugüne kadar hiç birşey yapmadıklarını hatırlattı.

Şahin, 19 Mart Salı günü Ereğli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da en iyi şekilde karşılanmasını isteyerek, kendisinin Ereğli’ye olan sevgisinin artması için bu mitinge herkesin katılması gerektiğine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli ilçesine verdiği öneme karşılık 31 Mart’ta tüm sandıklardan en yüksek oyla çıkmaları gerektiğini anlatan Şahin, ne kadar yüksek oy çıkarsa kendisinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına Ereğli’ye hizmet almak için daha rahat çıkacağını vurguladı.

Yorum Ekle