SON DAKİKA

Şahin, Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret etti

Şahin, Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret etti 22 Mart, 2019 15:38 Güncelleme: 22 Mart, 2019 15:38 Şahin, Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret etti

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmaları kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Muhammet Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra servis şoförleri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Erol Şahin ve Meclis Üyesi adayları, gördükleri sıcak ilgiden memnun kaldılar.

Erol Şahin burada yaptığı konuşmasında, 31 Mart seçimlerinin Kdz. Ereğli için dönüm noktası olduğunu, Kdz. Ereğli tarihinde ilk defa böyle bir fırsat yakaladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli’de 25 bini aşkın kişinin katıldığı mitingde söylediklerini anımsatan Şahin, “Cumhurbaşkanımız 4.5 yıl daha o makamda olduğunu ve Kdz. Ereğli Belediyesinin arkasında olduğunu söyledi. Benim Ereğli’de ki elim, komul ayağım her şeyim Erol Şahin dedi. Ereğli için Yarim Ereğli dedi. Biz ilçe halkı olarak bu fırsatı bu seçimlerde değerlendirmeyeceğiz de ne zaman değerlendireceğiz?” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’ye verdiği Üniversite kampüsünden tutun da tersaneler bölgesinin yeniden hareketlenmesi konusuna kadar tüm müjdeleri teker teker anımsatan Erol Şahin, 20-25 yılda Ereğli’de nelerin yapılıp nelerin yapılmadığının herkes tarafından bilindiğini, bu süre içerisinde hiçbir şey yapmayanların bundan sonra da yapacakları bir şeyinin olmadığını ve bu nedenle Ereğli halkının 31 Mart seçimlerini iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

 

 

Yorum Ekle