SON DAKİKA

Şahin: "Tekstil fabrikası kuracağız"

Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in Kepez Mahallesindeki Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleşti. 15 Şubat, 2019 11:21 Güncelleme: 15 Şubat, 2019 11:21 Şahin: "Tekstil fabrikası kuracağız"

Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in Kepez Mahallesindeki Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleşti.

Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin akşam saat 20.00’da Kepez Mahallesindeki Seçim İrtibat Bürosunun açılışına katıldı. Havai fişek ve konfetilerle karşılanan Erol Şahin açılışa gelenler ile tek tek selamlaştı. Açılışa AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Bazı belde belediyelerin görevli yetkilileri, mevcut önceki dönem meclis üyeleri, iş adamları ve AK Parti ailesi katıldı.

Erol Şahin yaptığı konuşmasında Kepez halkına yapacakları çalışmaları ve projeleri anlattı. Şahin tekstil fabrikalarının kurulacağını, en az 250 kişiye istihdam sağlanacağını ve ilk tekstil fabrikasının da Kepez’e kurulacağını Kepez halkına müjdesini verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen konuşmasında ise Ereğli’nin kavgadan uzak, güzel günlerin beklediğini bunu da Erol Şahin ile yaşayacaklarını söyledi. İnşallah bu seçimi hep birlikte kazanacaksınız. Hep birlikte de güzel bir şekilde yürüteceksiniz. Ereğli’ye ikinci bir devlet üniversitesinin kurulması lazım. Buna hepinizin destek vermesi lazım. Ve vereceğiz de. Olmasını da sağlayacağız.

Yorum Ekle