SON DAKİKA

Şahin: "Sorumluluğum bilincindeyim"

Şahin: "Sorumluluğum bilincindeyim" 15 Şubat, 2019 15:24 Güncelleme: 15 Şubat, 2019 15:24 Şahin: "Sorumluluğum bilincindeyim"

EROL ŞAHİN YORULMADAN, ÜŞÜMEDEN, BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞIYOR…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarına bugün de devam etti.Şahin, İbrahim Efe Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesinde esnafı ziyaret etti. Projelerini anlattı. 

Enerjik yapısı ve sempatik tavırları ile çevresine pozitif bir enerji saçan Erol Şahin’i seçim çalışmalarında AK Parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile partililer eşlik etti. 

Kendisinin ekonomist olduğunu, Türkiye’de büyük şirketlere mali ve yatırım projeleri konusunda danışmanlık yaptığını hatırlatan Erol Şahin, “Göreceksiniz ki, belediyenin mevcut bütçesi ile nasıl yatırım yapılır, nasıl bir ilçe ayağa kaldırılır Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

İlçede Üniversite öğrencisi sayısının 10 bine çıkartılmasından tutun da, istihdam sağlayacak olan tekstil atölyelerinden, sosyal ve kültürel anlamda gerçekleştirilecek festivaller ve kültür gezilerine kadar tüm projelerini esnafa anlattı. 

Bir esnaf da Erol Şahin’e, “Ereğli’ye Ekonomist lazım” şeklinde slogan üretmesini önerdi…

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol motivasyonum her geçen gün artırıyor. Sorumluluğumun bilincindeyim ve sizleri asla mahçup etmeyeceğim” dedi.

Yorum Ekle