SON DAKİKA

Şahin, son ziyaretlerini gerçekleştirdi...

Şahin, son ziyaretlerini gerçekleştirdi... 30 Mart, 2019 15:43 Güncelleme: 30 Mart, 2019 15:43 Şahin, son ziyaretlerini gerçekleştirdi...

Şahin’den emeklilere TOKİ müjdesi

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, emeklilere yaşadıkları TOKİ sorununu çözeceğinin sözünü vererek TOKİ’nin emeklilere yönelik daha fazla konut yapmasını sağlamak için tüm girişimleri yapacağının müjdesini verdi. 

Kdz. Ereğli İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Ali Ayhan ve 2. Başkan Saip Erarslan dernek binasında AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve İlçe Başkanı Fatih Çakır’ı ağırladı. Derneklerine üye 10 bin emeklinin bulunduğunu ve ilçeden en fazla üyesi bulunan sivil toplum kuruluşu olduklarını söyleyen Dernek Başkanı Ayhan, özellikle TOKİ konusunda yaşadıkları sıkıntıların çözülmesini istedi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ise emeklilerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek “Sevgili başkanım ben çözüm adamıyım. Sizlerin yaşadığı sorunu çok iyi biliyorum. Göreve geldiğimde ilk işim Kdz. Ereğli Belediye Başkanı olarak TOKİ konutlarının yapımı için arsa sorununu ortadan kaldırmak. Bunun için size söz veriyorum. Buradan tüm emekli abilerime ve ablalarıma da sizler aracılığıyla seslenmek istiyorum; Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye geldiğinde ‘Benim buradaki elim, ayağım, her şeyim Erol Şahin’dir’ dedi. Bu sözün çok büyük anlamı var. Sizlerin sorunlarını sadece Erol Şahin kardeşiniz çözer. Bizim arkamızda Cumhurbaşkanımızın desteği var. Bakın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı Başdanışmanı Saadet Oruç hanımefendi de yanımızda. Ben sizlere buradan söz veriyorum; bu sorunu çözülmüş bilin. Sadece hak sahibi emeklilerimiz değil, yeni konut yapılmasını bekleyen, ev sahibi olmak isteyen binlerce emeklimiz var. Onlara da buradan söz veriyorum. Emeklilerimiz için daha fazla konut yapılması için tüm gücümle çalışacağım. Arakasında Cumhurbaşkanı, hükümet desteği olmayanlar bu işi çözemezler. Ben sizlerin mağdur olmanızı asla istemem. O yüzden 31 Mart günü emeklilerimizden çok güçlü bir destek bekliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’ta emeklilerin TOKİ ile alakalı yaşadıkları sıkıntının en kısa sürede çözüme kavuşması için gerekli girişimlerde bulunacağının sözünü verdi ve emeklilerden Erol Şahin’e destek olmalarını istedi.

Şahin ve Oruç’un sözleri karşısında sevinç yaşayan Kdz. Ereğli İşçi emeklileri Derneği Başkanı Ayhan ise “Erol Şahin’i tanıyoruz ve bu sorunu çözeceğine de inanıyoruz. Saadet hanım Ereğli için büyük şans. Böyle bir hemşerimizin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olması bizler için gurur vesilesi. Emeklilerimiz kendilerine yapılan ve yapılacak olan iyilikleri elbette unutmayacaklardır. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etti. Çıktığınız yolda sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

YÖRESEL DERNEKLERDEN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK…

 

AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, önceki dönem milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Fazlı Erdoğan ile birlikte yöresel dernek evlerini ziyaret etti. Şahin Ereğli’deki yöresel derneklerden tam destek aldı…

 

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahın seçim kampanyasının son günü de, adaylığının açıklandığı ilk günkü tempo ve enerji ile çalışmalarını sürdürdü.

 

Erol Şahin bugün beraberinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, önceki dönem Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Fazlı Erdoğan’ın yanı sıra partisinin İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte Süleymanlar Mahallesinde bulunan yöresel dernek evlerini ziyaret etti.

 

Yöresel Derneklerin yöneticileri ile tek tek görüşen Erol Şahin, yöneticilerin tamamından testek sözü aldı.

 

Derneklerin üyelerinin de katılımı ile adeta mitinge dönüşen ziyarette sırasıyla İlçe Başkanı Fatih Çakır, önceki dönem Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Fazlı Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç birer konuşma yaparak Şahin’e destek istediler.

 

Önceki dönem milletvekillerinden Özcan Ulupınar, Erol Şahin’in yanında olduklarını belirten konuşmasında, CHP Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı eleştirdi.

 

Ulupınar, Halil Posbıyık’ın sevgi barış dostluk derken bile kavga ettiğini savunarak, kavga edecek kimse bulamadığı takdirde aynanın karşısına geçip kendisi ile kavga edebileceğini ifade etti.

 

Erol Şahin ile Ereğli’nin tarihinde görmediği hizmetleri alabileceğine dikkat çeken Özcan Ulupınar, Ereğli’nin geleceği için herkesin Şahin’e oy vermesi gerektiğinin altını çizdi ve “Erol Şahin ile Ereğli tam bir Sakarya olabilir” dedi.

 

Yine önceki dönem milletvekillerinden Fazlı Erdoğan’da yaptığı konuşmasında, Şahin’in henüz göreve gelmeden bir çok sorunun üstesinden geldiğini, kendisinin çok başarılı bir insan olduğunu ve Ereğli’nin önünü açacağına inandığını belirtti.

 

Şahin’in bugünden Ereğli’de bir çok sorunu çözmesinin ve arkasında Cumhurbaşkanı ile hükümetin tam desteğinin bulunmasının kıskanıldığını belirten Fazlı Erdoğan, “Kıskananlar çatlasın” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ise konuşmasında, Erol Şahin’in fark atarak Ankara’ya güçlü gönderilmesini istedi ve, “Cumhurbaşkanımızın karşısına dik bir şekilde gidebilelim” dedi.

 

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin de büyük alkış ve tezahüratlar arasında gerçekleştirdiği konuşmasında, Ereğli’de herkesi kucaklayan, sorun yaratan değil çözüm üreten ve herkese eşit mesafede olan bir belediye başkanı olacağını söyledi.

 

Ereğli’de hiçbir iddiası olmadan sırf AK Parti’nin seçim kaybetmesi için aday olanların olduğunu da hatırlatan Şahin, bu kişileri “Vefasızlar” olarak değerlendirdi ve halkın pirim vermemesini istedi. Bu adayların amaçlarının oy bölmek olduğunu söyleyen Şahin, herkesin akrabalarından tutun da çevresindeki tüm tanıdıklarını arayıp bu zafere katkıda bulunmalarını istedi.

ŞAHİN, TERSANELERİNDE UMUDU OLDU

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Ereğli Gemi’yi ziyaret etti.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Erdemir’de çalışan taşeron işçilerinden sonra tersanecilerin ve tersane işçilerinin de umudu oldu.

Beraberinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte Ereğli Gemi’yi ziyaret eden Erol Şahin ilk olarak Genel Müdür Kemal Bektaş’ın çayını içip sohbet etti.

Saadet Oruç, Erol Şahin ve Fatih Çakır daha sonra yemekhanede yemek yiyen işçileri ziyaret edip afiyet olması dileğinde bulundular ve işçilerle sohbet ettiler.

 

Yorum Ekle