SON DAKİKA

Şahin, şöför esnafını ziyaret etti...

Şahin, şöför esnafını ziyaret etti... 07 Şubat, 2019 15:26 Güncelleme: 07 Şubat, 2019 15:26 Şahin, şöför esnafını ziyaret etti...

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Çetin Çimen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Halk Otobüse şoförleri tarafından karşılanan Erol Şahin ve beraberindekiler, toplu taşımacılıkta başrol üstlenen şoför esnafının sorunlarını dinlediler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halk otobüslerindeki yüzde 18 KDV oranının yüzde 1.5’e indirdiğini hatırlatan Şahin’i şoförler ve kooperatif yöneticileri heyecanlı bir şekilde alkışladılar.

Erol Şahin burada yaptığı konuşmasında, 6 yaşında ayakkabı boyacılığı yaptığını, 8 yaşında simit sattığını, 10 yaşında da muavinlik yaptığını belirterek, “Dolayısı ile ben sizin içinizden geliyorum. Mesleğime başladıktan sonra bir çoğunuzun defterlerini de ben tuttum. Problemlerinizi de en iyi ben bilirim” dedi.

Şahin, toplu taşımacılıkla ilgili her türlü sorunu ve çözümlerini kooperatif yöneticileri başta olmak üzere şoförlerle istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen’de Erol Şahin’e çıktığı bu yolda başarı dileğinde bulundu.

ULAŞIM VE TRAFİK SORUNUNU BİRLİKTE İSTİŞARE EDEREK ÇÖZECEĞİZ

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin Şoförler ve Otomobilciler Odasına yaptığı ziyarette de kendisine gösterilen yoğun ilgiden büyük bir mutluluk duydu.

Kdz. Ereğli’de en büyük sorunlardan birinin otopark ve trafik sorunu olduğunu hatırlatan Erol Şahin, bu sorunları ilk olarak Şoförler Odası ile istişare ederek birlikte çözeceklerini söyledi.

Şoför esnafını ilgilendiren hiçbir projeyi muhatapları ile istişare etmeden hayata geçirmeyeceklerine dikkat çeken Şahin, “Her şeyi ben bilirim diyen bir insan hiçbir şey bilmiyordur. Ben kendi şirketimde bile çalışma arkadaşlarımla istişarede bulunarak alırım bitakım kararları. Bu kenti de STK ve halk ile birlikte yöneteceğiz, sorunların çözümünde hayata geçirilecek projeleri hep birlikte kararlaştıracağız” dedi.

Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’de, Erol Şahin’in hem çocukluk arkadaşı olduğunu, hem de kapı komşusu olduğunu belirterek, “Birbirimizi iyi tanırız. Erol bey benim yanımda muavinlikte yaptı. Kendisinin bu işi layıkıyla yapacağından kuşkum yok” dedi ve Şahin’e başarı dileğinde bulundu.

BAZI PROJELERİNİ ANLATTI…

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin gerçekleştirdiği tüm ziyaretlerde bazı önemli projelerini ana başlıklar halinde anlattı.

Ereğli’de 5 yılda 3 yeni fakülte yapacaklarını ve öğrenci sayısını da 10 bine çıkartacaklarını belirten Erol Şahin, “Kısa vadede şu anki belediye hizmet binasını Üniversiteye tahsis edeceğiz. Pazaryerindeki binayı da Kredi Yurtlar Kurumu’na tahsis ederek yurt yapılmasını sağlayacağız. Böylece çarşı merkezindeki hareketliliği artıracağız” dedi.

KIRTASİYE PROJESİ

Erol Şahin, AK Parti döneminde tüm öğrencilere verilmeye başlanan ders kitaplarını hatırlatarak, “Artık öğrenciler ders başı yapar yapmaz sıralarının üzerinde kitaplarını buluyorlar. O kitaplarının üzerine biz de kırtasiye ihtiyaçlarını koyacağız. Zengin Fakir ayrımı yapmadan her öğrencinin kırtasiye ihtiyacını biz karşılayacağız. Bunu yaparken ilçedeki kırtasiyecileri de mağdur etmeyeceğiz. Kırtasiye ihtiyacını ilçedeki kırtasiyecilerden karşılayacağız” dedi.

KÜLTÜR GEZİLERİ

Erol Şahin, Ereğli’de bir çok insanın gerek ekonomik nedenlerden dolayı, gerekse başka nedenlerden dolayı gezmeye gidemediğini hatırlatarak, Belediye Başkanı olduktan sonra İlçedeki kadınlar için kültür gezileri düzenleyeceklerini söyledi.

Kadınları Çanakkale ve Anıtkabir başta olmak üzere ülkenin değişik bölgelerine kültür gezilerine göndereceklerini belirten Şahin, tüm masrafların da belediye tarafından karşılanacağını bildirdi.

TEKSTİL ATÖLYELERİ

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin’in istihdama yönelik projeleri arasında yer alan tekstil atölyelerini de anlattı.

Ereğli’de her yıl toplamda 2 bin metrekare olan tekstil atölyeleri kuracaklarını bildiren Şahin, buralarda kadınların istihdam edileceğini ve bunlardan birinin de mutlaka elpek bezi üretimine yönelik olacağınıbildirdi.

 

Yorum Ekle