SON DAKİKA

Şahin, projelerimizi çalıyorlar...

Şahin, projelerimizi çalıyorlar... 08 Mart, 2019 08:33 Güncelleme: 08 Mart, 2019 08:33 Şahin, projelerimizi çalıyorlar...

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin bu gece Kavaklık halkı ile buluştu.

Kavaklık Mahallesinde organize edilen kahvehane toplantısına katılan Erol Şahin, Ereğli’ye 20 yıl bir şey vermeyen rakipleri tarafından projelerinin çalındığını söyledi.

Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Kavaklık da yapılan kahvehane toplantısına katılan Erol Şahin, çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Şahin Mahallede bulunan halı sahada gençlerle top oynadı ve penaltı atışı yaptı.

Mahalle halkına Ereğli’de hayata geçireceği projeleri anlatan Erol Şahin, bunlardan en önemlisi olan ve istihdam sağlayacak olan tekstil atölyeleri projesini anlattı.

Ereğli’de her yıl yapmayı planladıkları tekstil atölyelerinde 5 yıl sonunda en az bin 250 kişinin çalışacağını belirten Şahin, kentin üniversite kenti haline de getirileceğini ve öğrenci sayısının 10 bine çıkartılacağını belirtti.

Bu amaçla, belediyenin şu anda hizmet verdiği binayı fakülte olması için Üniversiteye tahsis edeceklerini ve Eski Devlet Hastanesi arsalarına da 2 fakülte daha yapılacağını belirten Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, böylece ilçede Fakülte sayısının 5’e çıkartılacağını bildirdi.

Şahin, kadınlar için de her hafta kültür gezileri düzenleneceğini, Çanakkale ve Anıtkabir gibi yerlere tüm masrafları belediyeye ait olmak üzere kadınları göndereceklerini bildirdi.

Kavaklık mahallesinin sorunlarını da çok iyi bildiğini söyleyen Şahin, Kdz. Ereğli’de yapılacak olan her hizmeti halkla istişare ettikten ve halkın fikir anlamında katkısının alınmasından sonra tüm sorunların çözüleceğini belirterek, “Belediyeyi ben değil, biz, yani sizinle birlikte yöneteceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ile halkın görüşünü her konuda alacağız. Halkın onay vermediği hiçbir işi yapmayacağız” dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı kahvehane toplantısında konuşan Erol Şahin vatandaşların sorusu olup olmadığını sorması üzerine vatandaşlar, “Bizim kafamızdaki tüm sorulara cevap verdin. Soracak bir şey bırakmadın bizi aydınlattın” diyerek Erol Şahin’e destek sözü verdiler.

EROL ŞAHİN HERKESİ CUMHURBAŞKANINI KARŞILAMAYA ÇAĞIRIYOR…

 

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin esnafı bizzat ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Mart tarihinde Ereğli’de yapacağı mitinge davet ediyor.

 

Erol Şahin, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililerle birlikte Kışla Sanayi Sitesi esnafının kapısına giderek hem hayırlı işler diledi, hem de herkesin 19 Marttaki mitinge katılması gerektiğini söyledi.

 

Çarşı içerisindeki çay ocaklarında oturan vatandaşlarla da görüşen Şahin, vatandaşların masalarına oturarak onlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 ay önce Ereğli’ye gelerek gördüğü kalabalığa “Uçsuz bucaksız Ereğli” dediğini ve kendisinin Ereğli Milletvekili olduğunu söylediğini hatırlatan Erol Şahin, Türkiye’de 500 bin nüfuslu illere bile gitmeyen Cumhurbaşkanının Ereğli’ye yeniden geleceğini söyledi.

 

Ereğli’ye özel bir ilgi alaka gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingde en iyi şekilde karşılanması ve Ereğli halkının misafirperverliğini göstermesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Ereğli bu fırsatı kaçırmamalı. Siyasi parti ayrımı göstermeksizin Cumhurbaşkanımızı Ereğli’de en iyi şekilde karşılamalıyız” dedi.

 

Yorum Ekle