SON DAKİKA

Şahin, maraton koşusunda...

Şahin, maraton koşusunda... 09 Mart, 2019 15:55 Güncelleme: 09 Mart, 2019 15:55 Şahin, maraton koşusunda...

“RUTİN HİZMETLERİ DEĞİL, ESNAFA SAHİP ÇIKMAYA GELİYORUZ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını gece günüz demeden sürdürüyor.

Dün gece geç saatlere kadar ekibiyle birlikte kentteki kafeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Erol Şahin, bugün de Belen Sanayi Sitesi esnaf ziyaretleri ile çalışmalarına başladı.

Belediye Meclis Üyesi adayları ve partilileri ile birlikte Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Şahin, esnafı ve site çalışanlarını 19 Mart tarihinde Kdz. Ereğli’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Esnafın sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini ifade eden Şahin, kendisine iletilen problemleri tek tek not aldı. Şahin “31 Mart seçimlerinden sonra tüm sorunları birlikte aşacağız. Site yönetimi ve esnaf ile bir araya gelip ne yapılması gerekiyor, sitenin ne ihtiyacı var, bu ihtiyaçlara belediyenin katkısı ne olabilir bunları birlikte istişare edip gerekeni yapacağız. Biz sadece yol yapan, çöp toplayan ve rutin belediyecilik hizmetleri yapan bir belediye olmayacağız. O işleri daire müdürleri zaten yapar. Biz bu kentin ekonomisini nasıl canlandırırız, küçük ve orta ölçekli işletmecilerimize nasıl katkımız olabilir bunların peşinde koşacağız. Ereğli’ye yeni yatırımcıların getirilmesi için kapılarına gideceğiz.

Sizler hepiniz bu kentin ekonomisine katma değer sağlıyorsunuz. Hepiniz yanınızda personel çalıştırıyorsunuz. Bizim sizin sorunlarınıza sahip çıkmamız asli görevimizdir. Artık bu kentte sanayici ve esnaf yalnız değil, olmayacaktır da. Biz esnafa ve sanayiciye festivallere para veren kişiler gözüyle bakmayacağız” dedi.

Şahin, Kdz. Ereğli için 31 Mart seçimlerinin çok büyük bir fırsat olduğunu ve Ereğli insanının bunu mutlaka değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi.

EROL ŞAHİN ÖĞRENCİ VELİLERİ İLE BİRLİKTEYDİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Atatürk Ortaokulu Aile Birliğinin etkinliğine katıldı…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinliğin davetlisi oldu.

Belediye Düğün Salonunda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara özel düzenlenen etkinliğe eşi Feyzan Şahin, Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve üyelerinin yanı sıra belediye meclisinin kadın adayları ile birlikte katılan Erol Şahin, öğrenci velileri ile tek tek tokalaştı ve kadınlar günlerini kutladı.

Çok sayıda öğrenci velisi ve bayan öğretmenin katıldığı etkinliğe davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol Şahin, kendisinin eğitime önem verdiğini, bu nedenle Kepez’de amcası adına bir anaokulu yaptırarak milli eğitime bağışladığını söyledi.

Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kdz. Ereğli Belediyesi olarak ilçedeki tüm okulların sorunları ile de yakından ilgileneceğini belirterek, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde zengin fakir ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını da karşılayıp aileleri bu dertten kurtaracaklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin hanımların şimdiden kültür gezileri için hazır olmalarını da isteyerek, “Bizim dönemimizde her hafta hanımlar için kültür gezileri düzenleyeceğiz. Çanakkale, Anıtkabir, Abant gibi yerlere hanımları göndereceğiz. Ulaşım ve tüm masraflar da bize ait olacak” dedi.

Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Erol Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.

PAZAR ESNAFI VE HALKTAN ŞAHİN’E BÜYÜK İLGİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin dün çarşı merkezindeki pazaryerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugün de Cumartesi pazarına girdi.

Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile birlikte Cumartesi Pazarına giden Erol Şahin, Pazar esnafının sorunlarını dinleyip alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Pazaryerinde alışverişte bulunan ailelerin yanındaki çocuklara da çeşitli ikramlarda bulunan Erol Şahin’in gezisi oldukça renkli ve neşeli geçti.

Pazar esnafının yakın ilgisi ile karşılaşan Erol Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesinin bundan böyle Türkiye’de adından söz edilen bir belediye olacağını vurgulayarak, “Biz Pazar esnafımızdan tutun da en büyük sanayicimize kadar istihdam ve katma değer sağlayan esnafımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu anlamda Türkiye’de yatırımcıların dikkatini çeken bir belediye olacağız. Projelerimizin en önemlisi bu kentin ekonomisini canlandıracak ve istihdam sağlayacak projelerdir” dedi.

Pazar esnafı ile sohbet eden Şahin, kendilerinin kafalarındaki birtakım soru işaretlerine cevap vererek, “Ben simitçilik, ayakkabı boyacılığı yapmış bir insanım. Ekmek parasının ne kadar kutsal ve hangi şartlar altında kazanıldığını en iyi bilen bir kardeşinizim. Herkes rahat olsun, bizim dönemimizde pazarcılar da rahat olacak, en güzel şekilde ekmek parasını kazanacak ve akşam evine huzurlu gidecek. Korku ve baskı devri bitti artık” dedi.

MİTİNGE DAVET ETTİ

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, 19 Mart tarihinde Ereğli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine Pazar esnafını da davet etti.

Cumhurbaşkanının Ereğli’de en güzel şekilde karşılanmasından Ereğli’nin kazançlı çıkacağını vurgulayan Şahin, “Bir gürlüğüne siyasi düşüncelerimizi bir tarafa bırakalım ve dünya lideri olan Cumhurbaşkanını Ereğli’de en güzel şekilde karşılayalım. Artık şunu bilmeyen kalmadı; Cumhurbaşkanımızın Ereğli’ye özel bir ilgisi ve sevgisi var.Bizim derdimiz ilçemizin menfaatlenmesidir” dedi.

Pazar esnafı da Erol Şahin’e söz vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine katılacaklarını bildirdiler.

 

 

Yorum Ekle