SON DAKİKA

Şahin, Kepez'de çalmadık kapı bırakmadı...

Şahin, Kepez'de çalmadık kapı bırakmadı... 18 Mart, 2019 15:31 Güncelleme: 18 Mart, 2019 15:31 Şahin, Kepez'de çalmadık kapı bırakmadı...

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Erol Şahin Erdemir caddesinde bulunan, genellikle Gümeli, Karakavuz ve Akköy gibi bölgelerde yaşayan vatandaşların bulunduğu kahvehanelerde Canlar ile bir araya geldi.

Belediye Meclisi Üyesi Adayı Halil Bozkurt ile birlikte canları ziyaret eden Erol Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesinde bin 200’ü aşkın personelin bulunduğunu ancak bunların arasında sadece 8 tane alevi vatandaşın olduğunu belirterek, “Bu kardeşinizi 31 Mart günü belediye başkanı seçerseniz size söz veriyorum Ereğli Belediyesinde Alevi vatandaşlara pozitif ayrımcılık yapılacaktır. Bizim dönemimizde Kdz. Ereğli’de herkes birinci sınıf vatandaş olacaktır. Herkes eşit olacaktır” dedi.

Ereğli’de hayata geçireceği projeleri ayrıntılı bir şekilde anlatan Erol Şahin, kendisinin İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde Cem Evi’ne Özel İdare’den destek çıkardığını hatırlatarak, “Ben özgürlükten yana bir kardeşinizim. Her siyasi görüşe, her düşünceye saygı duyarım. Bu seçimlerin Ereğli için özel bir durumu var. Başımıza devlet kuşu kondu ve Cumhurbaşkanımızın Ereğli’ye olan ilgi ve alakasını hepiniz görüyor ve izliyorsunuz. Bu nedenle bu yerel seçimlerde siyasi düşüncelerimizi bir tarafa bırakalım ve Ereğli için oyumuzu kullanalım. Bu memlekette 20 yıl belediye başkanlığı yapmış olanlar ne verdiler?

Bundan sonra da verecekleri bir şey yok.                  

Bizim gençliğimiz de, enerjimiz de yerinde. Onların bu Ereğli’ye verip te bizim veremeyeceğimiz hiç bir şey yok. Ama bizim verip de onların veremeyeceği çok şey var. Bizim arkamızda hükümetin gücü var. Her şeyden önemlisi de kendisinin Ereğli Milletvekili olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanımızın gücü var” şeklinde konuştu.

Alevi vatandaşların büyük bir alkışla desteklediği Erol Şahin, “Canlarım. Bugün buradan aldığım pozitif enerji ile çok ama çok mutlu oldum. Verdiğiniz ve vereceğiniz destek için şimdiden size teşekkür ediyorum. Söz veriyorum belediye başkanı olduktan sonra da buraya gelip çayınızı kahvenizi içeceğim. Sorunları birlikte tartışarak, birlikte karar vererek çözeceğiz. Hepiniz benim canımsınız” dedi.

EROL ŞAHİN KEPEZ’DE ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in gençliğinin de verdiği avantaj ile mahalle aralarında yaptığı çalışma sırasındaki sergilediği performans dikkat çekiyor.

Bugün Kepez Mahallesinde projelerin içerdiği katalogu ekibi ile birlikte dağıtan Erol Şahin’in performansına yetişmek bir hayli güç oldu.

Kepez’de davul zurna eşliğinde büyük bir neşe ile katalog dağıtan Belediye Başkanı Erol Şahin, girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Mahallede vatandaşların büyük bir ilgisi ile karşılanan Şahin, halkın sorunlarını dinleyip sohbet etmekten de geri kalmadı.

Erol Şahin bir sokağa girdiğinde balkondan kendisine seslenen bir vatandaş, “Evladım. Ben 75 yaşındayım. Merdivenleri inip çıkamıyorum. Rica etsem yukarı gelebilirmisin, seni alnından öpmek istiyorum” dedi. Şehin’de yaşlı amcaya “Emrin olur amcam” diyerek cevap verdi ve 3 katlı binaya koşarak çıkıp yaşlı amcanın elini öptü.

Yaşlı Amca Erol Şahin’e, “Ben 75 yaşına girdim. Bir ayağımız çukurda. Senden rica ediyorum evladım, iyi çalışın ve bu güzel memleketimizi hak ettiği yere getirin. Ben ne yapıp edip yarın Cumhurbaşkanımızın mitingine de katılacağım” dedi.

Erol Şahin’de 75 yaşındaki yaşlı amcaya, “Amca sizin ricanız benim için emirdir. Bu sözlerin beni kamçıladı ve sorumluluğumu artırdı. Günde 4-5 saat uyuyordum ama senin bu sözlerinden sonra uyku saatimi de seçime kadar 2 saate düşürüp daha fazla çalışacağım” diyerek yaşlı amcanın dua etmesini istedi.

Mahallede gördüğü her vatandaşın elini sıkarak gönüllerine dokunan Erol Şahin, Kdz. Ereğli için 19 Mart ve 31 Mart tarihlerinin bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Yarın, yani 19 Mart Salı günü Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayıp misafirperverliğimizi gösterelim. Ardından da 31 Martta sandıkları patlatalım ki Cumhurbaşkanımızdan istediğimiz her hizmeti alabilelim. Beni Cumhurbaşkanımızın karşısına başı dik gönderin” diyerek Ereğli halkından 25 meclis üyesi istedi.

Erol Şahin’in Kepez mahallesi çalışmalarına Belediye Meclis Üyesi adayları, partisinin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Yorum Ekle