SON DAKİKA

Şahin, Kars Kafkas Folklor Derneği’ni ziyaret etti…

Şahin, Kars Kafkas Folklor Derneği’ni ziyaret etti… 11 Mart, 2019 06:39 Güncelleme: 11 Mart, 2019 06:39 Şahin, Kars Kafkas Folklor Derneği’ni ziyaret etti…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmaları programı kapsamında Ereğli’de faaliyet gösteren Kars Kafkas Folklor Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Saadet Oruç ile birlikte Kars Kafkas Folklor Derneğini ziyaret eden Erol Şahin’e Belediye Meclisi Üyesi Adaylarının yanı sıra partilileri de eşlik etti.

Dernek Başkanı Soykant Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir ilgi ile karşılanan Erol Şahin, dernek yönetimine ve üyelerine 31 Mart seçimlerinden sonra Kdz. Ereğli’de hayata geçireceği projeleri anlattı.

Ereğli için hazırladığı ekonomik, kültürel, sosyal ve istihdama dayalı projelerini anlatan Erol Şahin, Kars Kafkas Folklor Derneği gibi kültürel dernekler ile işbirliği yaparak Ereğli’de kültürel etkinliklere birlikte imza atacaklarını söyledi.

Erol Şahin, Kars Kafkas Folklor Derneği yöneticilerini ve üyelerini 19 Mart tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Saadet Oruç da yaptığı konuşmasında, Erol Şahin’in Cumhurbaşkanının Ereğli halkına emaneti olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek kendisine destek istedi.

Kars Kafkas Folklor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Soykant Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Şahin’in projelerini beğendiklerini vurgulayarak kendisine başarı dileğinde bulundular.

 

Yorum Ekle