SON DAKİKA

Şahin: "Güzel günler yakındır"

Şahin: "Güzel günler yakındır" 26 Mart, 2019 11:18 Güncelleme: 26 Mart, 2019 11:18 Şahin: "Güzel günler yakındır"

 AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, yeni yasayla, Belediye İktisadi Teşekkülü Şirketlerine geçen Belediye çalışanlarına, sendikal haklarının verileceğini bildirdi.

Şahin, yazılı açıklamasında, bu statüdeki belediye çalışanlarının en büyük sıkıntısının iş güvencesi olduğunu belirtti.

Ereğli Belediyesinde çalışan işçilerin bu konuda endişye etmemeleri gerektiğini anlatan Şahin, şunları kaydetti:

“Ben ve ekibim mevcut personel sayısıyla birçok yatırımı kendi bünyemizle gerçekleştirmek, çalışan personeli etkin ve verimli çalıştırmak için planlamamızı yaptık. Elbette Ereğli Belediye bünyesinde çalışan ve inşallah 31 Mart’tan sonra benim mesai arkadaşım olacak olan personelimizin şuan yaşadığı fazla mesai ödemelerindeki haksızlık, ikramiyeler, gece çalışma zamları, yol ve yemek, riskli alanlarda çalışanların hakları, çalışanlar arasındaki maaş adaletsizliği, şehirdışı görevlendirmelerdeki yol harcırahı verilmemesi gibi konuları göreve gelir gelmez sendika ile Toplu İş Sözleşmesi (TİS) yaparak çözeceğim.  Yapacağımız toplu iş sözleşmesinde tarafların tüm menfaatlerini koruyarak, çalışanlarımızın görüşlerini alarak, herkesi memnun edecek bir sonuç alacağımızdan da şüphem yoktur.

Ereğli Belediyesinin vizyon yüzü olan çalışanlarımızın şehrimize daha iyi hizmet edebilmesi için mutlu ve huzurlu olması gerektiğini, hayatının tüm safhalarını çalışarak, emek harcayarak geçiren biri olarak diyorum ki;  bu konuda daha önce Belediye Başkanlığı yapanların karnesi ortada. Benim Belediye Başkanlığım döneminde evine aş getirmek isteyen hiçbir çalışanımız, hangi görüşten olursa olsun, hangi siyasi partiye gönül verirse versin işten çıkartılmayacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle, Belediyecilik Gönül işi sloganımızla, tüm hemşehrilerimizin güveniyle, 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarıyla çıkacağımıza olan inancımızla, güzel günler yakındır.”

Yorum Ekle