SON DAKİKA

Şahin: "Ereğli'yi mega kent yapacağım"

Şahin: "Ereğli'yi mega kent yapacağım" 04 Şubat, 2019 15:17 Güncelleme: 04 Şubat, 2019 15:17 Şahin: "Ereğli'yi mega kent yapacağım"

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin haftaya esnaf ziyaretleri ile başladı.

Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Üyelerinin yanı sıra partililerle birlikte Erdemir Caddesinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kdz. Ereğli’yi ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda mega kent yapacak olan projelerini anlattı… Her esnaf ve vatandaşla tek tek ilgilenen Şahin, “ Vatandaşın ilgi, desteğinden oldukça memnunum. İnsanlar şehirde kavga ve kaos istemiyor. Ereğlili hemşerilerim hizmet istiyor, yatırım istiyor. Bu hizmet ve yatırımları Ereğli’ye kazandırma noktasında bana olan inançlarını ve desteklerini ilettiklerinde çok memnun oluyorum” dedi.

FAKÜLTELER PROJESİ

AK Parti Kdz. Edreğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Ereğli’de var olan iki fakülteye 5 yıl içerisinde üç fakülte daha ilave ederek sayıyı 5’e çıkartacaklarını, böylece ilçedeki üniversite öğrencisi sayısının 10 bini bulacağını vurguladı.

İlk etapda, Hızlı şekilde yeni Belediye Binasının tamamlayacaklarını ve mevcutta Belediyenin hizmet verdiği binayı Fakülte olarak Üniversiteye vereceğini söyledi. Mevcut Belediye Binası yanında bulunan Şehit Vefa Karakurdu Stadını (Beyçayır standını) da Fakülteye tahsis edeceklerini belirten Şahin, Yine belediyeye ait olan Pazaryerindeki 4 katlı binayı da yurt olarak Kredi Yurtlar Kurumu’na tahsis edeceklerini böylelikle çarşı merkezinde hareketliliği ve ticareti artıracaklarının altını çizdi. Şehir Merkezi esnafının problemlerinin yakınen bildiğini belirten Şahin, şehir esnafını ayağa kaldıracak projelerini de tek tek sıraladı.

TÜM ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, AK Parti hükümetinin tüm öğrencilere ders kitaplarını verdiğini hatırlatarak, “Eskiden vatandaş kitap bulamıyordu. Kitapçılar önünde kuyruklar oluşuyordu. Şimdi bir öğrenci okula gider gitmez tüm kitaplarını sırasının üzerinde buluyor.

İşte biz de zengin-fakir ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiyeyi vereceğiz. Yani öğrenci okula gider gitmez sırasının üzerinde hükümetimizin verdiği kitaplarla birlikte, Ereğli Belediyesinin verdiği, defter ve kırtasiye malzemelerini de bulacak. Böylelikle çocuk eğitiminde velilerin üzerindeki bu yükü de Belediye olarak üstleneceğiz” dedi.

Esnaf ziyaretleri arasında şehirdeki cenaze namazlarına da katılan Şahin, cenaze yakınlarına da başsağlığı diledi.

 

Yorum Ekle