SON DAKİKA

Şahin: "Ereğli’ye yakışır düğün Salonu inşa edeceğiz"

Şahin: "Ereğli’ye yakışır düğün Salonu inşa edeceğiz" 26 Mart, 2019 15:10 Güncelleme: 26 Mart, 2019 15:10 Şahin: "Ereğli’ye yakışır düğün Salonu inşa edeceğiz"

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Kışla Mahallesi’nde hayata geçireceği Düğün ve Kongre Salonları Projesi’ni seslendirdiği film ile anlattı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin tüm projelerini halkın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırladıklarını belirterek, profesyonel proje ekibi tarafından hazırlanan Düğün ve Kongre Salonları Projesi’ni Ereğli halkına anlattı.

Ereğli Belediyesi’ne ait halkın rahatça kullanabileceği bir düğün salonu olmadığını ifade eden AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Erol Şahin, Ereğli’ye yakışır bir Düğün Salonu inşa edeceklerini belirtti. Şahin konuşmasında, “ Sevgili hemşerilerim, hayatımızın en anlamlı günlerinden birisi evlendiğimiz gündür. Düğün salonları da bunun ayrılmaz bir parçasıdır. Kdz. Ereğli’de evlenecek olan gençlerimiz belediyemize ait, Ereğli’ye yakışır bir düğün salonuna kavuşamamıştır. Kavaklık ’ta halen hizmette olan, yer altına indiğimiz düğün salonumuz Ereğli halkına layık değildir. Belediye Başkanlığımızda Kışla Mahallesi, Potbaşı Mevkii’ne Türkiye’mizin en güzel düğün salonunu inşa edeceğiz. Eski belediye şantiyesinin bulunduğu 13 bin 500 metrekare alana aynı anda 3 etkinlik yapılabilecek, 1500 ve 500 kişilik düğün ve kongre salonları ile açık alan düğün hizmeti verebilecek bir tesis kazandırılacaktır. Söz konusu bu alanda yeteri kadar araç otoparkı olacaktır. Evlenecek tüm gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Ekle