SON DAKİKA

Şahin, ekibiyle pazar alışverişine çıktı

Şahin, ekibiyle pazar alışverişine çıktı 08 Mart, 2019 14:32 Güncelleme: 08 Mart, 2019 14:32 Şahin, ekibiyle pazar alışverişine çıktı

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin bugün farklı bir etkinliğe imza attı…

Pazar yerine gidip esnafa kuru kuru hayırlı işler dilemek yerine alışveriş yapmayı tercih eden Erol Şahin, partilileri ve belediye meclisi üyesi adaylarını da eşleriyle birlikte pazara götürerek alışveriş yapmalarını sağladı.

100 kişi ile pazaryerine giren AK Parti ekibinin tamamı alışveriş yaparak Pazar ekonomisine katkı sağladılar.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ve meclis üyeleri, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara da yaklaşık 8 bin adet bez Pazar torbası da dağıttılar.

Erol Şahin burada gazetecilere yaptığı açıklamasında, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerden sonra Ereğli’de pazarda ticaret yaparak geçimini sağlayan tüm esnafın daha iyi şartlar altında ve daha fazla kazanç sağlayabilmesi için her türlü çabayı sarfedeceklerini söyledi.

Pazarcının mutlu olması için, yüzünün gülmesi için ekmek parasını da kazabilmesi gerektiğinin altını çizen Şahin, “Eğer Pazar esnafının yüzü gülmez ise bu pazara gelen vatandaşımıza yansır. Pazara giren vatandaş burada strese girerse o stresini evine taşır. Bu mutsuzluk zincirleme olarak devam eder. İnsanlarımızın, Kdz.Ereğli’nin mutlu olması için ekonomimizi muhakkak hareketlendirmeliyiz. Bugün Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte alışveriş yapmamızla vermek istediğimiz mesaj budur” dedi.

KORKU DEVRİ SONA ERDİ

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Pazar esnafı ile yaptığı görüşmelerde, kendisinin Pazaryeri esnafıyla el ele olduğunu belirtip, “Siz elinizden işyerlerini almaya çalışanları unutmadınız ve unutmayacaksınız bundan eminim. Bu kardeşinize destek verip beni başkan seçerseniz eğer, Pazar esnafı da, çarşı esnafı da artık korkmadan işini yapabilecek. Biz korkutmaya gelmiyoruz, kaos yaratmaya gelmiyoruz. Hesap sormaya da gelmiyoruz bundan emin olun. Hep birlikte el ele vererek, birlikte istişarelerde bulunarak sorunları çözmeye geliyoruz” dedi.

Yorum Ekle