SON DAKİKA

Sahil de takı tezgahlarına yeni düzenleme

Sahil de takı tezgahlarına yeni düzenleme 27 Haziran, 2019 08:43 Güncelleme: 27 Haziran, 2019 08:43 Sahil de takı tezgahlarına yeni düzenleme

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin sahil genelinde yaptığı düzenlemeler kapsamında takı tezgahları yeni yerlerine taşınıyor. Başkan Posbıyık “El işi ürün satıcılarımıza sahip çıkıyoruz. Onlar için daha güzel alanda yeni stantlar yaptırdık” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, ilçenin balkonu görülen sahil genelinde vatandaşların da taleplerini dikkate alarak yeni düzenlemeleri sürdürüyor.

Bakım, onarım çalışmalarıyla başlayan, ardından seyyar satıcıların bir noktaya toplanmasıyla devam eden yeni düzenlemeler kapsamında el işi ürün satıcıları yeni yerlerine ve yeni stantlarına kavuşuyor. Takı tezgahları Bozhane – Polisevi arasında belediyenin yaptırdığı yeni stantlarda satış yapabilecekler.

POSBIYIK: EL İŞİ ÜRÜN SATICILARIMIZA YENİ STANTLAR YAPTIRDIK

Belediye Başkanı Halil Posbıyık yeni düzenleme için el işi satıcılarından teşekkür beklediğini söyledi. Basına yansıyan bazı demeçlerin kendisini üzdüğünü anlatan Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“El işi ürün satıcılarına belediye başkanı olduğum ilk günden itibaren sahip çıkan benim. Kendilerine sahilden yer gösterdim. Çarşı merkezde sigortasını, vergisini veren takı dükkanlarının tepkilerine rağmen kendilerine sahilde yer açtım. Yeni dönemde halkımızın da taleplerini dikkate alarak sahil bandımızda yeni düzenlemeler yapıyoruz. Orada sıcağın altında bekliyorlardı. Şimdi ağaçların gölgesinde daha modern yaptırdığımız eşyalarını da koyabilecekleri dolapların bulunduğu yeni stantlar yaptırarak yer gösterdik. El işi satıcılarının aramıza nifak sokmak isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceğine inanıyorum. Yeni yerlerine taşındıklarında göreceksiniz bize teşekkür edecekler” dedi.

Yorumlar
V
Vatandaş4 yıl önce

Allah aşkına hangi düzenleme sayın Posbıyık? Elektrik dahi çekmediğiz Festivale kadar idare edeceksiniz dediğiniz, her stant’a 2 kişi yerleştireceğiniz, sahilin en ücra köşesi mi yeni düzenlemeniz? İnsanları kandırmayın. İmamoğlu’nu örnek alın, onun dilini önemseyin. Adama fetöcü dendi, hırsız dendi ağzını açıp tek kelime etmedi. Halkı kucakladı. Sevgiden, barıştan yana olup her şey çok güzel olacak umudunu yaşattı? Siz?? İnsanlar tepki veriyor diye sirke küpüne döndünüz. Yazıklar olsun

t
tezgahçı emektar4 yıl önce

Halkımızın düşüncesini almadan önce keşke bizlerede sorsaydınız başkanım. Bizler orada yemek yiyenlerimi izleyeceğiz yoksa satışmı yapacagız. Aksam saatlerinde orda hiç kimse olmuyor. 2-3 alkol alan kişilerden baska onlarda takı almayı degil bayanları seyretmeyi tercih eder eminim. Lütfen daha yakın ve halkımızın Gezdiği yerlere taşıyın o yaptırdığınız dolapları.. işte o zaman size teşekkür ederiz başkanım

Yorum Ekle