SON DAKİKA

Sağlığınız için Dede Simiti tercih edin...

Hem atıştırmalık hem doyurmalık lezzetler Dede Simitte. 14 Kasım, 2020 10:07 Güncelleme: 14 Kasım, 2020 10:07 Sağlığınız için Dede Simiti tercih edin...

Damaklarımıza eşsiz bir ziyafet yaşatan Dede Simit, sabah 06:30 itibariyle lezzetli ürünleri güler yüzlü hizmet anlayışı ile sizlere sunmakta.

 Kendi imalatı ürünleri sizlere sunan Dede Simitte, taş fırında pişirilen simitler sıcağı sıcağına müşterilerine hizmetine sunuluyor. Kafe hizmeti de veren Dede Simit, sabah kahvaltısının vazgeçilmezi kahvaltı ürünlerini, hızlı kahvaltılık şeklinde simitin yanında sizlere sunmakta.

Fırından sıcak sıcak çıkan simit, poğaça ve börekler, tatlı, top kek, nostalji kek, tahinli, çubuk kol böreği, sıcak – soğuk içecekler – Türk kahvesi, doğallığı ve lezzetiyle içinizi ısıtacak bitki çayları kaliteyi sonuna kadar hissedebileceğiniz Dede Simitte.

Günün yorucu temposunu keyifli ve leziz bir molayla tatlandırmak isteyenler Dede Simitin lezzetlerini tatmak için bekleriz.

Tarifsiz lezzetlerin en güzel durak noktalarından biri olan Dede Simit bünyesine kattığı yöresel Bafra Dondurma ile sizi eşsiz %100 Doğal katkı maddesi içermeyen, meyve aroması ve tatlandırıcı kullanılmayan 1962 yılından bu yana aynı yöntemle yapılan Bafra dondurmasını tatmaya davet ediyor. Leziz aroması ile Bafra Dondurma sizleri lezzetiyle şaşırtacak.

Bafra'nın dışında ilk Ereğli’de bulabileceğiniz Bafra Dondurma satışı Dede Simitte 12 ay boyunca satışa devam edecek.

Tadına doyulmaz lezzetlerin adresi Dede Simit, günün her anını keyiflendiriyor. Günün yorucu temposunu keyifli ve leziz bir molayla tatlandırmak isteyenler Dede Simitin lezzetlerini tatmak için bekleriz.

Adres: Jet Yol ayrımı Hatip Camiye çıkarken solda inerken sağda

Tel: 408 85 92

Akçakoca Bafra Dondurma Adres: Çınar Cad. Yılmaz Otel altı

Yorum Ekle