SON DAKİKA

Sağanak yağmur programı yarıda bıraktı…

Sağanak yağmur programı yarıda bıraktı… 16 Temmuz, 2019 11:09 Güncelleme: 16 Temmuz, 2019 11:09 Sağanak yağmur programı yarıda bıraktı…

Ereğli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 3. Yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda program düzenlendi. Program sağanak yağış nedeniyle yarıda kesilmek zorunda kalındı.

Atatürk Anıtı önünde saat 21.00’ de başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 3. Yıldönümü programına Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli belediye Başkanı HalilPosbıyık başta olmak üzere İlçe protokolü, Siyasi parti ilçe başkanları, Oda ve Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, meslek örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından İleç Müftülüğü görevlileri tarafından Sela okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 3. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşma sırasında aniden bastıran sağanak yağmur programın yarıda kalmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar yanında getirdiği şemsiyeleri açarken, bazıları da buldukları kapalı alanlara sığınmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar da yağmura aldırmadan elinde ki Türk bayrağını sallamaya devam etti.

Protokol üyeleri yağmurun durmaması üzerine 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 3. Yıldönümü dolayısıyla cami minaresinden yaptırılan duanın ardından programı sonlandırdı.

Yorum Ekle