SON DAKİKA

Saadet Partisi'nden istifa etti...

Saadet Partisi'nden istifa etti... 03 Temmuz, 2022 09:46 Güncelleme: 03 Temmuz, 2022 09:46 Saadet Partisi'nden istifa etti...

Saadet Partisi Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Serhat Akgül, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Akgül, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Muammer Avcı ile görüşerek AK Parti'nin üye formunu doldurarak partiye üye oldu.

AK Parti ailesine katılan Serhat Akgül yaptığı açıklamada, "Bir süredir vekâleten devam ettirdiğim Saadet Partisi Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden kendi talebim doğrultusunda ayrılmış olduğumu ve bu süre zarfında görevimi şahsıma yakışan şekilde, sorumluluk sahibi bir duruş ortaya koyarak, layıkıyla icra edebilmeye çalıştığımı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Yüce Allah hakkımızda hayırlı kapılarını açsın. AK dava ile yola devam diyerek; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda, dava esaslarımızın doğrultusunda hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Rabbim bizi muzaffer kılsın, Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. " dedi.

 

Yorum Ekle