SON DAKİKA

Rektör Özer,30 Ağustos Zafer bayramını kutladı

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in 30 Ağustos Zafer Bayramı kutladı. 29 Ağustos, 2015 21:03 Güncelleme: 29 Ağustos, 2015 21:03 Rektör Özer,30 Ağustos Zafer bayramını kutladı

Rektör Özer mesajında şunları kaydetti;

Milletimizin başarı destanı olarak tarihe geçen 30 Ağustos Zafer Bayramı, kutlu ve müstesna bir gündür. Anadolu’nun kahraman evlatları yokluk içinde zor şartlarda yaşlısıyla genciyle topyekün, üstüne bastığımız bu toprakları vatan yapmış, bayrağımızın ebediyete kadar semalardan indirilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamıştır.

Hamiyetli vatan evlatlarının onurlu mücadelesinin tarihi olan 30 Ağustos, bizim için olduğu kadar birçok millet için de tarihi bir gün olmuştur. Zira ecdadımızın bu kahramanlık destanı, bağımsızlıklarına göz dikilen milletlerin de cesaretini ve azmini artırmıştır. Ecdadımız; dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın asırlarca bu topraklarda kardeşçe yaşamış; zor zamanlarda da düşman işgalinde de birlikte, omuz omuza vererek kahramanlık destanı yazmıştır.

Bu duygular içinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve gururunu bize yaşatan tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Yorum Ekle